Bekijk het origineel

Vol binnen het uur

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vol binnen het uur

2 minuten leestijd

Wie als passant een snelle hap wil eten, kan bij de Goudreinet goed terecht. Vijf minuten na de bestelling van het dagmenu staan er een kop lekkere tomatensoep op tafel en enkele sneetjes stokbrood met kruidenboter. Een kwartiertje later volgt het hoofdgerecht: een vleestrio van kipfilet, een kotelet -met een vetrandje en een botje- en een hamburger. Dat wordt aangevuld met gebakken piepertjes, warme groente, appelmoes en een salade.

Een ijsje -beslist een understatement voor de grote coupe van verse aardbeien, vanille-ijs en een flinke portie slagroom- rondt de maaltijd af. Wie de uitkomst van de weegschaal niet erg serieus neemt, kan zich helemaal vol eten. De prijs van het geheel is 13,95 euro. Het tijdsbeslag zo'n 55 minuten. De bediening is voorkomend en vlot.

Populaire gerechten op de menukaart zijn, hoe kan het anders, de schnitzel, de biefstuk, de varkenshaas en de uitsmijter. Maar ook een tournedos of scholfilet behoort tot de mogelijkheden. De prijzen bewegen zich tussen de 10 en de 17 euro voor hoofdmenu's. Voor de haastige vakantieganger is er de tweepersoons Pitstop-van-een-uurtje à raison van 47,50 euro of bijvoorbeeld Oerribs voor 13,50 euro. Bouwvakkers en truckers kunnen een keuze maken uit een keur aan uitsmijters, broodjes en pistolets.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Vol binnen het uur

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken