Bekijk het origineel

Assenaren verdacht van gewapende overval

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Assenaren verdacht van gewapende overval

3 minuten leestijd

ASSEN - De politie heeft vier inwoners van Assen aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van een gewapende overval op een grillroom aan het Zuiderdiep in Groningen op 14 juli.

Uitslaande brand in flatwoning Baarn

BAARN - In de nacht van dinsdag op woensdag heeft in een flatwoning aan het Brinkzicht in Baarn een uitslaande brand gewoed. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat de bewoner in zijn slaapkamer had gerookt.

Ongeval in Culemborg met dodelijke afloop

CULEMBORG - Een 52-jarige man uit Erverdingen is dinsdagavond bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Dat is gisteren bekendgemaakt. De man reed fietste op de Lieflandseweg in Culemborg toen hij werd aangereden door een 34-jarige automobilist uit Arkel.

Vliegveld Eelde boos op Raad van State

EELDE - De directie van het vliegveld in Eelde is boos omdat de Raad van State de bijeenkomst over de procedure rond de baanverlenging heeft vastgesteld op 11 september, de datum waarop in 2001 aanslagen in New York en Washington werden gepleegd. Die datum ligt gevoelig in de luchtvaart.

Oud-Maartensdijker wint Franse wijnprijs

MAARTENSDIJK - De uit Maartsensdijk afkomstige Ilja Gort heeft de belangrijkste wijnprijs van Frankrijk gewonnen. De wijnboer in Bordeaux kreeg gisteren een gouden medaille uit handen van minister Veerman van Landbouw.

Veel reacties op oproep rond watersnoodramp

MIDDELBURG - De zoektocht van Projectbureau Delta 2003 in Middelburg naar hulpverleners die actief waren tijdens de watersnoodramp in 1953 in Zuidwest-Nederland heeft ruim 1500 reacties opgeleverd. Volgens een woordvoerder van het bureau zijn 400 mensen uitgenodigd voor de bijeenkomst die op 18 september in Tholen wordt gehouden.

Park als symbool voor mishandelde kinderen

NIEUWESCHANS - Een groep inwoners van het Groningse Nieuweschans wil een kindertuin inrichten ter nagedachtenis aan Rowena Rikkers, het Meisje van Nulde. Het park moet een symbool worden voor verwaarloosde en mishandelde kinderen. In de tuin komen beelden te staan die door kinderen zijn gemaakt.

Stoken in Ommen wegens droogte taboe

OMMEN - De Overijsselse gemeenten Ommen en Steenwijkerland hebben wegens de aanhoudende droogte een stookverbod ingesteld. Zij hebben alle ontheffingsvergunningen voor het verbranden van hout- en snoeiafval ingetrokken. Voorlopig verlenen zij geen ontheffing.

Koninginnebrug in Puttershoek terug

PUTTERSHOEK - Het gemeentebestuur van de gemeente Binnenmaas heeft deze week besloten dat de Koninginnebrug over de Boezemvliet in Puttershoek teruggeplaatst wordt. De voetgangersbrug werd enkele maanden geleden gedeeltelijk weggehaald. Hierbij bleek dat de bijna vijftig jaar oude brug in zeer slechte staat verkeert.

Nepdokter valt vrouwen lastig

UTRECHT - Vijf vrouwen uit plaatsen binnen het Utrechtse politiedistrict Rijn en Venen hebben de afgelopen maanden bij de politie melding gedaan van het feit dat zij telefonisch zijn lastiggevallen door een man die zich als arts voordoet.

Gewapende overval op tankstation Utrecht

UTRECHT - In Utrecht is gisterenavond een gewapende overval gepleegd op het benzinestation tussen de Albert Schweitzerdreef en de Gageldijk.

Hennepactie levert 12.000 planten op

UTRECHT - De Utrechtse politie heeft gisteren bij een actie in de Heringstraat, Fortlaan en Orinocodreef bijna 12.000 hennepplanten aangetroffen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Assenaren verdacht van gewapende overval

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken