Bekijk het origineel

Dikke krant

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Dikke krant

1 minuut leestijd

Een Duitse krantenlezer trof begin deze week een exotische slang in zijn ochtendblad aan. Hij merkte meteen al dat de maandageditie dikker was dan gebruikelijk. Bij het openslaan van de krant bleek de bijlage te bestaan uit een 20 centimeter lange slang. De man kon het reptiel vangen en de autoriteiten waarschuwen. Die stelden vast dat het om een kleine, niet-giftige Noord-Amerikaanse slang ging die veel particulieren in terraria houden. De slang is mogelijk uit een terrarium ontsnapt.

Goochelkampioen

Maar liefst vier jaar trainde de Canadese goochelkampioen Richard Forget voor het wereldkampioenschap illusionisme, dat deze week in Den Haag werd gehouden. Op alles was de 28-jarige Canadees voorbereid, behalve op een staking bij British Airways. De goochelaar was een van de 80.000 passagiers die werden getroffen door acties van het personeel van de Britse luchtvaartmaatschappij. Door de chaos op het Londense vliegveld Heathrow raakte de trucexpert al zijn bagage kwijt, inclusief zijn wagen met goochelattributen. Toen hij met een dag vertraging op Schiphol aankwam, bleek de bagage op Heathrow te zijn verdwenen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 26 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Dikke krant

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 26 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken