Bekijk het origineel

Op vakantie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Op vakantie

2 minuten leestijd

Het is leuk om zelf de winnaars van de boekenbonnen door te geven. Dat kan nog net voordat ik op vakantie ga. Wie de krant in deze weken niet leest, vindt de boekenbon bij thuiskomst vanzelf tussen stapels post en bladen. Een dubbele verrassing dus.

Voor de puzzelaars die wél de krant kunnen lezen, steek ik snel van wal. Let op: de bonnen van de maand juli gaan naar Marianne Boersma in Alblasserdam; Arie de Jager, Lekkerkerk; Anne Schaafsma, Veenendaal; Jonathan en Paul Blok, Randwijk; Bas Kleijer, Achterberg; Lianne de Koning, Nieuwer ter Aa; Jan Willem Het Lam, Lexmond; Willem Bisschop, Rouveen; Jacoline Vlot, Sliedrecht; Doriene de Rijk, Alblasserdam; Evelien v.d. Veen, Opperdoes; Gerwin Geneugelijk, Veenendaal; Robert Schouten, Barneveld; Sigrid Bakker, De Meern; Jantine Hakvoort, Urk; Herman van Dalfsen, Rijssen; Neeltje Hogendoorn, Driebruggen; Lianne Luijk, Nijkerk; Bertine de Vree, Nijbroek; Gerjanne en Jacob Hooikammer, Staphorst; Eline Boer, Barendrecht; Aart en Bertine den Besten, Langerak; Henrike en Teunis Pellikaan, Nieuwland; Elizabeth Hoekman, Hoedekenskerke; Tjitske Kommerie, Damwoude; Herman en Wilhelm v.d. Kamp, IJsselmuiden; Carolien Hak, Nieuw-Lekkerland; Cornelia Meijering, Leusden; Adrianne en Koen Visser in Lienden. Van harte gefeliciteerd en veel leesplezier wanneer je een boeiend boek hebt uitgekozen!

Ik ga verder met de puzzelaars die al voor minstens de helft op weg zijn naar hun boekenbon. Zij hebben minimaal 200 punten: Jaco de Blois; Pieter Boeder; Geerten Blok; Miranda Elenbaas; Anne-Lizze Folbert; Laurens Brouwer; Geert-Jan, Henrieke en Janneke de Groot; Johanna van Haaften; Dirja Hout; Erik Heemskerk; Erwin Hooikammer; Deborah en Rianne van Ittersum; Pieter-Jan en Rens de Lange; Teun Lassche; Geerten Leune; Marleen Massink; Binne, Jinke en Martje van der Meer; Reinier van Schaik; Elise Scheer; Willemieke v.d. Slik; Haagjan Slingerland; Antoinette en Leanne Teerds; William Timmermans; Mudinja Veenema; Brandien Thomassen; Xander van Vuuren; Hanneke Wagteveld en Ilona en Jolanda de Witte. Ga zo door, dan zitten jullie over enige tijd ook met je neus in een eerlijk verdiend boek.

Lea en Paul maken een goeie start. Welkom, dame en heer. Het komt wel goed met jullie. Ik moet jammer genoeg Jenneken teleurstellen. Het is niet mogelijk om te achterhalen of jij de oplossingen van de maand april al hebt ingestuurd. Er gaat een dankjewel naar Cornelia en Wijnand voor hun briefje. En voor iedereen een groet van

Tante Diecke

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 26 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Op vakantie

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 26 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken