Bekijk het origineel

Man gearresteerd na doodslag Roermond

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man gearresteerd na doodslag Roermond

1 minuut leestijd

ROERMOND (ANP) - De politie heeft een 50-jarige man aangehouden die zij verdenkt van mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 72-jarige man uit Roermond.

Het slachtoffer stierf vrijdagavond in het Academisch Ziekenhuis van Maastricht aan de gevolgen van een ernstige mishandeling dinsdagavond.

De man werd volgens de politie mishandeld toen hij een kerkhof bezocht in de wijk Kitskensdal in Roermond. Het Nederlands Forensisch Instituut verricht sectie op het lichaam van het slachtoffer. De politie hield zaterdag de 50-jarige man aan, omdat hij een nog openstaande boete moest betalen. De verdachte liep op dat moment op de autosnelweg A2 bij Roosteren.

Eenmaal aangehouden, kwam de man bij het rechercheteam in beeld als mogelijke verdachte van de mishandeling op het kerkhof. Justitie wil niet zeggen waar de verdachte woont.

De politie liet ook weten dat een 41-jarige inwoner van Roermond zaterdagochtend ernstig is mishandeld bij zijn woning in de wijk De Donderberg. De man had volgens getuigen net zijn vrouw naar haar werk gebracht en werd bij thuiskomst bij zijn garage neergeslagen. De politie wilde daarover overigens niets zeggen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis van Roermond, maar verkeert niet in levensgevaar.

Meer informatie willen politie en justitie over deze zaken niet kwijt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Man gearresteerd na doodslag Roermond

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken