Bekijk het origineel

Snelle, betaalbare hap

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Snelle, betaalbare hap

2 minuten leestijd

De menukaart is geen fraai ingebonden boekwerk, maar eenvoudig en geplastificeerd. Op ieder tafeltje ligt hij voor het grijpen.

Wie snel wil lunchen, kan voor 2 tot 6 euro kiezen uit een keur aan snacks, broodjes, baguettes en uitsmijters. Varkenshaas, schnitzel, kipfilet, zalmfilet, slibtongetjes of een vispotje zijn onder andere de hoofdgerechten voor prijzen tussen de 9 en 12 euro.

Het dagmenu van vandaag bestaat uit een lekkere, smakelijke kop groentesoep vooraf, gevolgd door een biefstuk tartaar -die best wat hartiger mag zijn- met champignons, lekkere gebakken aardappeltjes en sperziebonen. Het geheel is behoorlijk vet en de boontjes hebben wat te lang in de pan gesudderd, waardoor ze van de vork vallen. De toespijs bestaat uit een verrukkelijke ijscoupe van aardbeien- en bananenijs met slagroom. De muzikale omlijsting van het etentje had een andere mogen zijn.

De bediening is vlot, hoewel iedere gang door een andere dame wordt opgediend. Binnen het uur zit de zaak achter de knopen en is het moment van afrekenen aangebroken. Met de vingers knippen om de aandacht van de serveersters te trekken, is niet nodig. Met het genummerde kaartje dat op tafel ligt, mag de voldane gast betalen voor het genotene bij een balie in de hal.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Snelle, betaalbare hap

Bekijk de hele uitgave van woensdag 30 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken