Bekijk het origineel

Man en vrouw uit Beek gewond bij barbecue

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man en vrouw uit Beek gewond bij barbecue

3 minuten leestijd

BEEK - Een 45-jarige man en zijn 36-jarige vrouw zijn zaterdagavond ernstig gewond geraakt aan gezicht, borst en armen. Het echtpaar wilde barbecuen in de tuin van hun woning. Om het vuur te ontsteken, gebruikte de man vermoedelijk spiritus. Bij het aansteken ontstond een steekvlam. Hierdoor raakten beiden gewond.

Deventer autobanden lek gestoken

DEVENTER - Op de parkeerterreinen op het Wezenland en aan de Margijnenenk in Deventer zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere autobanden lek gestoken. Het gaat in totaal om negen auto's op het Wezenland en vijftien aan de Margijnenenk. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Brand verwoest woning in 's-Heer Arendskerke

'S-HEER ARENDSKERKE - Een felle uitslaande brand heeft zaterdagmorgen een woning aan de Oude Kraaijertsedijk in 's-Heer Arendskerke volledig verwoest. Een naastgelegen schuur kon door snel ingrijpen worden gered. Niemand raakte gewond.

Gewonden na ongeval met auto in Nunspeet

NUNSPEET - Vijf jongeren zijn gistermorgen vroeg op de F. A. Molijnlaan in Nunspeet gewond geraakt toen de auto waarin zij zaten uit de bocht vloog. De auto ramde een lantaarn en een boom en kwam in een tuin tot stilstand. De bestuurder van de auto was een 19-jarige jongeman uit Dronten. De andere slachtoffers komen uit Hoofddorp (17), Lopik (18 en 19) en Dronten (19).

Korte stremming treinverkeer Ommen

OMMEN - Het treinverkeer tussen Ommen en Mariƫnberg heeft zaterdagmiddag korte tijd stilgelegen door een bosbrand in de buurt van het spoor, meldde ProRail Verkeersinformatie. Volgens de politie ging het slechts om een kleine brand, die snel onder controle was. Tegen 16.00 uur werd het spoor weer vrijgegeven.

Bejaarde Steenwijker belandt in de gracht

STEENWIJK - Op de Noordersingel in Steenwijk is zaterdagavond een 81-jarige man met zijn invalidenwagen in de gracht terechtgekomen. De man kon geen gebruikmaken van het wegdek in verband met een wielerwedstrijd. Hij ging daarom naast de weg rijden. De ruimte was hier echter uiterst beperkt, waardoor hij met zijn invalidenwagen het talud afrolde en in de gracht terechtkwam. De bejaarde man raakte lichtgewond aan zijn armen.

Tielenaar rijdt in op agent tijdens controle

TIEL - Een 23-jarige automobilist uit Tiel is vrijdagmiddag tijdens een alcoholcontrole ingereden op een agent. In de auto zat ook een 18-jarige plaatsgenoot. Vlak voor de agent gaf de automobilist gas en reed op de agent in. De agent kon nog net op tijd wegspringen. De agenten hebben de auto even later aangehouden. In de auto zijn drugs aangetroffen. Die zijn in beslag genomen.

Ruit vernield van Urker politiebureau

URK - Een 18-jarige Urker heeft bekend dat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag een ruit van het Urker politiebureau heeft vernield. De man is zaterdagmiddag na onderzoek aangehouden en heeft inmiddels bekend. Waarschijnlijk kreeg de verdachte nog hulp van een 17-jarige Urker. Ook hij is aangehouden wegens medeplichtigheid.

Zwaan in Veere klem tussen sluisdeuren

VEERE - Tussen de deuren van de sluis in Veere is zaterdag een zwaan klem komen te zitten. Het beest was met een groep andere zwanen de sluis binnengezwommen. Toen de sluisdeuren dichtgingen, kwam de zwaan vast te zitten. Het dier heeft het voorval niet overleefd.

Brand in loods van Zutphense groothandel

ZUTPHEN - In een loods van de technische groothandel Reesink in Zutphen is gistermiddag een grote brand uitgebroken. De loods ligt naast het NS-station, maar het station liep volgens de politie Achterhoek geen gevaar. De oorzaak van de brand is nog onbekend. In de loods lagen papier en pallets.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Man en vrouw uit Beek gewond bij barbecue

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken