Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

"Bouw buurthuis Rijssense sporthal duurt te lang"

1 minuut leestijd

RIJSSEN - CDA-raadslid H. Kuipers vindt dat de bouw van een horecagelegenheid bij de Rijssense sporthal De Stroekeld in nieuwbouwwijk Veeneslagen veel te lang op zich laat wachten.

Kuipers wil dat nog voor het eind van het jaar de exploitatie aan een ondernemer wordt gegund.

Het raadslid is het niet eens met de sportwethouder, mevrouw J. Flim-Gerritsen van de ChristenUnie.

Flim zegt dat de gemeente de procedure aan het afronden is om een exploitant te vinden. Daarbij wil de gemeente zowel de bouw als de exploitatie door de toekomstige horecaondernemer laten verrichten. "Tijdens de inschrijving zijn we echter tegen wat praktische problemen aangelopen en die zijn we aan het verhelpen."

Volgens Flim wordt er na de vakantie weer geadverteerd en ze verwacht dat er voor 1 januari 2004 inderdaad een ondernemer gevonden zal zijn voor het te bouwen sporthalrestaurant, dat ook een buurtfunctie moet krijgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 5 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 5 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken