Bekijk het origineel

Dode in Blerick bij bedrijfsongeval

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Dode in Blerick bij bedrijfsongeval

3 minuten leestijd

BLERICK - Een 60-jarige man uit Blerick is gistermiddag overleden aan de gevolgen van een ongeval bij een bedrijf aan de Groot Egtenrayseweg in zijn woonplaats. Volgens de politie gebeurde het ongeluk toen staalkabels van enkele tonnen tijdens het vervoer uit een takel vielen en op de man terechtkwamen. Hij overleed ter plaatse.

Pony mishandeld in Enschede

ENSCHEDE - Onbekenden hebben een pony in Enschede op gruwelijke wijze mishandeld. Het dier is uiteindelijk aan zijn verwondingen doodgegaan. Met een mes werden onder meer grote stukken vlees uit de pony gesneden. Het dier stond in een weiland aan de Viermarkenweg in Enschede. De 37-jarige eigenaar heeft maandag aangifte van de mishandeling gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

Hennepkwekerij opgerold in 't Harde

't HARDE - De politie heeft in samenwerking met het fraudeteam van energiebedrijf Nuon en de brandweer van Elburg maandag een inval gedaan bij een hennepkwekerij aan de Industrieweg in 't Harde. De kwekerij bevond zich in een groot pand met diverse ruimtes. In totaal stonden er 2388 jonge planten. De politie heeft drie verdachten, een 38-jarige man uit Zwolle, een 22-jarige man uit Hilversum en een 18-jarige man uit Tolbert, aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Aanhoudingen na Brabantse vechtpartij

HILVARENBEEK - De politie van Hilvarenbeek heeft gisteren naar aanleiding van een vechtpartij zondagnacht in de Brabantse plaats drie aanhoudingen verricht. Dat heeft de politie gemeld. Bij de vechtpartij werd een 76-jarige man uit Hilvarenbeek onwel. Hij overleed aan een hartstilstand. De verdachten zijn twee mannen van 47 en 26 uit De Moer en Tilburg en een 52-jarige vrouw uit Tilburg.

Vrachtwagen rijdt tegen slagboom brug

LELYSTAD - Een vrachtwagen uit Estland is maandag tegen een slagboom van de Ketelbrug op de snelweg A6 gereden. De 38-jarige bestuurder was onderweg van Emmeloord naar Lelystad en merkte waarschijnlijk te laat op dat de brug openging. De man reed in eerste instantie door. Een oplettende getuige die dit zag, had echter het idee dat de chauffeur ervandoor wilde gaan en blokkeerde de doorgang.

Chaos met doppen van flessen op A6

LELYSTAD - Op de A6 ter hoogte van Lelystad heeft een doos met daarin duizenden metalen flessendoppen maandag een aanrijding veroorzaakt. De doppen lagen op het weggedeelte en konden daardoor niet meer ontweken worden door een 27-jarige Emmeloorder. Hij verloor de macht over het stuur en raakte daarbij een rechts van hem rijdende 52-jarige Fransman, die uiteindelijk tegen de vangrail botste. Beide auto's raakten beschadigd. Er vielen geen gewonden. Over de herkomst van de doppen is niets bekend.

Dalfsenaar rijdt 168 in plaats van 80

LEMELE - Van een 36-jarige motorrijder uit Dalfsen is afgelopen maandagavond door de politie IJsselland het rijbewijs in beslag genomen. Hij reed met een snelheid van 168 waarop een weg waar 80 kilometer per uur is toegestaan.

Hennepkwekerij in Nijmegen

NIJMEGEN - In een woning aan de Meijhorst in Nijmegen heeft de politie gisteren een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 105 planten. Op dat moment was niemand in de woning aanwezig.

Poepscooter in Rotterdam te water

ROTTERDAM - Een 54-jarige medewerker van de Rotterdamse reinigingsdienst Roteb is maandagmiddag met zijn 'poepscooter' te water geraakt. De man haalde een nat pak toen hij het Zuiddiepje, vlak bij de Van Brienenoordbrug, inreed met het karretje waarmee hij hondenpoep opruimde. De scooter kwam op zijn kant terecht en de bestuurder raakte bekneld. De brandweer bevrijdde de Roteb-medewerker.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Dode in Blerick bij bedrijfsongeval

Bekijk de hele uitgave van woensdag 6 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken