Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

"We moeten ons niet zo aanstellen"

1 minuut leestijd

APELDOORN - Op de digitale krant van het RD konden de bezoekers deze week aangeven of ze last hebben van de warmte. Een drietal reacties.

De 23-jarige Petra uit Delft vindt alle ophef over de hittegolf maar overdreven. "Ik ben al best gewend aan de warmte. Is dit nu echt een hittegolf? Ik vind het nogal meevallen."

Ook Bertus (22) uit Rotterdam lijkt weinig last van de zonnige dagen te hebben. "Tjonge, wat een overdreven gedoe over dat warme weer. Ik denk dat we ons niet zo moeten aanstellen. Je moet je gewoon niet te druk maken, rustig houden en véél drinken."

Gerard (15) uit Delft was van plan naar Autotron in Rosmalen te gaan, maar heeft het water opgezocht. "We zijn gaan varen."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken