Bekijk het origineel

Weer lichaam gevonden in Limburg

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Weer lichaam gevonden in Limburg

1 minuut leestijd

BRUNSSUM (ANP) - De politie heeft in een achtertuin van een woning aan de Voorstraat in Brunssum gisteravond het dode lichaam gevonden van een man. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen, meldde de politie.

De omgeving van de woning is afgezet en de politie is aan een buurtonderzoek begonnen. Onbekend is of het gaat om de bewoner van het pand. De politie kwam in actie nadat een buurtbewoner om 22.40 uur alarm had geslagen.

Buurtbewoners hebben verklaard dat een vrouw en haar twee ex-partners gisteravond ruzie maakten over de vier kinderen van de vrouw.

De ruzie, die plaats had in de woning van een van de twee mannen, zou uit de hand zijn gelopen, waarbij een man om het leven kwam. Het is nog onduidelijk hoe de man precies om het leven is gekomen. De buurtbewoners hebben in ieder geval geen schoten gehoord.

Het is het tweede lichaam dat gisteren in Zuid-Limburg werd gevonden. Gistermorgen vond de politie aan de Maas onder de Wilhelminabrug in Maastricht het lichaam van een nog onbekende vrouw. Of zij door een misdrijf om het leven is gekomen, kon de politie nog niet zeggen.

Maandagavond vond de politie in een flat in Maastricht de lichamen van een Afghaanse vrouw en haar dochter. Voor het onderzoek heeft de politie de hulp ingeroepen van Brabantse rechercheurs.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Weer lichaam gevonden in Limburg

Bekijk de hele uitgave van donderdag 14 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken