Bekijk het origineel

Almelose door vrouw mishandeld

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Almelose door vrouw mishandeld

3 minuten leestijd

ALMELO - Een 47-jarige vrouw uit Almelo heeft afgelopen zaterdag bij de politie aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling. Zij was aan het wandelen over de Palmhof te Almelo toen ze door een onbekende vrouw omver werd geduwd. Er ontstond een korte woordenwisseling en de onbekende vrouw trok plotseling een hondenriem om de hals van het slachtoffer. Zij kon zichzelf bevrijden.

Schoonveegactie door politie in Arnhem

ARNHEM - De politie heeft gisterochtend na ongeregeldheden de Korenmarkt en het Gele Rijdersplein schoongeveegd. Rond 5.00 uur in de ochtend bevond zich nog een groep van ongeveer honderd personen op de Korenmarkt in een ruzieachtige sfeer. Dat ontaardde in diverse vechtpartijtjes onderling, waarop een groep agenten besloot onder dreiging van gebruik van de wapenstok de aanwezigen te verwijderen. Hierbij zijn honden en paarden ingezet.

Nijmegenaar na aanranding opgepakt

CULEMBORG - Een 31-jarige man uit Nijmegen is zaterdagavond aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht eerder die avond een 35-jarige vrouw uit Culemborg te hebben aangerand op de Elisabethdreef. De vrouw gaf een beschrijving van de man, waarna de politie tot aanhouding kon overgaan.

Man uit Enschede bestolen van dagomzet

ENSCHEDE - Bij een bank aan de Boulevard 1945 in Enschede is zaterdag een 41-jarige man uit Enschede slachtoffer geworden van een overval. De man had de dagopbrengst van zijn zaak afgestort toen hij van achteren door een onbekende man werd vastgepakt. De man pakte twee enveloppen en een sleutelbos uit de handen van de ondernemer.

Boetes bij controle in IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - Tijdens bromfietscontroles aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden zijn vrijdag 44 processen-verbaal uitgereikt. De politie controleerde op snelheid, certificaat, dragen van een helm en de technische staat van de bromfiets.

Kaakslag voor Kamper werkgever

KAMPEN - Een ontslagen personeelslid heeft vrijdag zijn ex-chef op de kaak geslagen. Hij kon het ontslag dat hij eerder die dag gekregen had niet accepteren en wachtte de 20-jarige groepsbegeleider op bij de zaak aan de Dieselstraat. In het ziekenhuis van Zwolle is bij het slachtoffer een kaakbreuk geconstateerd.

Tekort stageplaatsen voor ROC Flevoland

LELYSTAD - Het zal moeilijk worden om 150 studenten van het ROC Flevoland een passende stageplaats te geven. Dat zei sectordirecteur J. Rutten van het ROC Flevoland tijdens een bijeenkomst afgelopen vrijdag.Het aantal eerstejaarsstudenten groeit sterk, terwijl het aantal stageplaatsen gelijk blijft.

Lelystedeling klaagt oogarts aan

LELYSTAD - Een inwoner van Lelystad (70) heeft zijn oogarts aangeklaagd bij het regionaal tuchtcollege in Zwolle. Hij verwijt de arts dat hij hem niet goed heeft onderzocht toen hij klachten had over zijn gezichtsvermogen. Na een operatie kon hij nog maar voor 25 procent zien.

Snijwonden Utrechtse vrouw na overval

UTRECHT - Een 59-jarige vrouw is zaterdagochtend op gewelddadige wijze beroofd van haar tas. De vrouw kwam uit haar auto en liep naar de woningen aan de Bernadottelaan. Plotseling bedreigde een aantal onbekende jongens haar met een mes. De verdachten sneden de rugzak van haar rug. De vrouw liep enkele snijwonden op.

Massale vogelsterfte in Oostvaardersplassen

ZEEWOLDE - Staatsbosbeheer bereidt zich voor op een ramp zoals in 1983, toen in de Oostvaardersplassen meer dan 30.000 vogels doodgingen. Op dit moment sterven er dagelijks zo'n 500 vogels in de plassen tussen Lelystad en Almere. De kadavers kunnen botulisme in de hand werken, waardoor er nog meer vogels zullen sterven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Almelose door vrouw mishandeld

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken