Bekijk het origineel

Man (30) uit Den Ham verdronken in sloot

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man (30) uit Den Ham verdronken in sloot

3 minuten leestijd

DEN HAM - Een 30-jarige fietser uit Den Ham is gisteren verdronken. Vermoedelijk is de man onwel geworden en daarna in een sloot terechtgekomen. In de sloot stond ongeveer 60 centimeter water. Een man die gras aan het maaien was in een weiland trof het slachtoffer aan. Hij was op dat moment al overleden. De politie sluit een misdrijf uit.

Geweld door jongeren in Haarle en Nijverdal

HAARLE/NIJVERDAL - De politie van Hellendoorn stelt een onderzoek in naar twee geweldsdelicten die maandag in Haarle en Nijverdal werden gepleegd. In beide gevallen ging het om jeugdige daders die hun slachtoffers verwondingen toebrachten.

Niet meer invloed Flevolandse boeren

LELYSTAD - Boeren en natuurorganisaties krijgen niet meer te zeggen in het waterschap Zuiderzeeland. Daarvoor zouden ze 500 euro per jaar meer moeten betalen, terwijl overige Flevolanders slechts iets duurder uit zouden zijn. Het bestuur van de provincie Flevoland heeft gisteren een plan met deze strekking van tafel geveegd. Het bestuur vond het plan oneerlijk.

Hagenaar gewond na forse brand op boot

NIEUWKOOP - Een 51-jarige Hagenaar is maandag gewond geraakt na een uitslaande brand op zijn kajuitboot op de Nieuwkoopse Plassen. De brand ontstond toen de man met een reinigingsmiddel aan het werk was en elektriciteitsdraden met elkaar in contact kwamen. Er ontstond een vonk, waarna de boot in brand vloog. Tijdens de brand ontploften drie gasflessen. De Hagenaar werd met brandwonden aan onder meer borst en oksels overgebracht naar het Leids Universitair Medisch Centrum.

Man (87) overlijdt na verkeersongeval

SINT JANSKLOOSTER - Bij een verkeersongeval in Sint Jansklooster is gistermiddag een 87-jarige inwoner van Sint Jansklooster om het leven gekomen. Het slachtoffer verleende op de fiets geen voorrang aan de een vrachtauto vanuit de richting Vollenhove. Deze schepte de fietser, die op slag dood was.

Vrouw komt onder kraan en overlijdt

SLUISKIL - Een ongeval met een mobiele kraan in het Zeeuws-Vlaamse Sluiskil heeft gisteravond een 21-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen het leven gekost. De Atlas-kraan, die wordt gebruikt voor grondwerkzaamheden, werd door haar vriend bediend. Tijdens het afgraven van grond, begon de kraan te schuiven. De vrouw kwam daarop onder de kantelende kraan terecht en overleed ter plaatse, aldus de politie.

Tweetal berooft man in Utrecht

UTRECHT - Een 37-jarige man uit Amersfoort is gisternacht op de Seinedreef in Utrecht beroofd. Nadat de man geld had gepind, vroegen twee mannen de weg. Daarop werd hij door de twee aangevallen. De Amersfoorter werd geschopt en geslagen en moest onder bedreiging van een steekvoorwerp zijn autosleutels, portemonnee en mobiele telefoon afgeven. Na de beroving reden de verdachten weg in de auto van het slachtoffer.

Vianen gedoogt niet langer coffeeshops

VIANEN - De gemeente Vianen weigert nog langer coffeeshops te gedogen. De enige coffeeshop in de gemeente, De Jonkheer, heeft een vergunning tot 2004. De gemeente wil die niet verlengen, maar overgaan tot een nulbeleid. Volgens de gemeente is bij De Jonkheer regelmatig sprake van overlast, wat zorgt voor een gevoel van onveiligheid. Wethouder Van der Bruggen vindt dat softdrugsgebruikers naar Nieuwegein moeten. De gemeenteraad van Vianen neemt in september een besluit.

Man gewond na explosie voorwerp

VIANEN - Een 43-jarige inwoner van Vianen is gisteren gewond geraakt aan zijn borst en vingers, toen een explosief in zijn hand ontplofte. Het slac htoffer zag het projectiel tijdens een wandeling langs de Lek liggen. De man pakte het voorwerp op en wilde het in de rivier gooien. Daarop volgde een explosie. De politie vermoedt dat het een granaat was.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 20 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Man (30) uit Den Ham verdronken in sloot

Bekijk de hele uitgave van woensdag 20 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken