Bekijk het origineel

Zeker zes doden bij ongevallen weekend

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zeker zes doden bij ongevallen weekend

2 minuten leestijd

RIJSWIJK - Door verkeersongevallen zijn het afgelopen weekeinde zeker zes mensen om het leven gekomen, onder wie drie motorrijders.

In Oud-Beijerland zag zaterdag een 25-jarige motorrijder uit die plaats op een kruising aan de Langeweg een tractor met aanhangwagen over het hoofd. Hij reed zonder te remmen tegen het voertuig aan en schoof gedeeltelijk onder de aanhanger. De bestuurder was op slag dood. De tractorbestuurder kwam met de schrik vrij.

Bij een ernstig verkeersongeval zaterdagmiddag op de Eilandbrug bij Kampen is een 55-jarige motorrijder uit Hartwerd om het leven gekomen. De Eilandbrug in de N50 stond open. Op dat moment stond er vanuit de richting Emmeloord een aantal voertuigen stil op de A50 voor de geopende brug. Vermoedelijk heeft de 55-jarige motorrijder, die eveneens vanuit de richting Emmeloord kwam, dat te laat gemerkt. Hij botste met volle snelheid achter op de auto van 31-jarige bestuurder uit Nunspeet. Met ernstig letsel werd de motorrijder naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de loop van de middag overleed.

Bij een ongeval in het centrum van Roosendaal is zaterdag een 34-jarige inwoner uit die plaats om het leven gekomen. De man raakte levensgevaarlijk gewond toen hij met zijn bromfiets door een naar links afslaande auto werd geschept om het moment dat hij deze links inhaalde. Ingrijpen door personeel van de traumahelikopter mocht niet baten. De man overleed kort na aankomst in het ziekenhuis.

Een 34-jarige vrouw uit Oosterwolde botste zaterdagochtend met haar auto op een boom in Veenhuizen. De brandweer kon haar nog uit het wrak halen, maar onderweg naar het ziekenhuis in Groningen overleed ze aan haar verwondingen.

Een 38-jarige motorrijder uit Sondel botste in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats eveneens op een boom. Hij reed in een flauwe bocht rechtdoor. De man stierf tijdens de rit naar het ziekenhuis.

In Lochem verongelukte gistermorgen een 22-jarige inwoner van Ruurlo. Door nog onbekende oorzaak kwam hij met zijn auto in de berm terecht en botste tegen een boom. De man overleed ter plekke.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 25 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Zeker zes doden bij ongevallen weekend

Bekijk de hele uitgave van maandag 25 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken