Bekijk het origineel

Gewapende overval op supermarkt in Assen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Gewapende overval op supermarkt in Assen

3 minuten leestijd

ASSEN - Twee nog onbekende mannen met bivakmutsen hebben gistermorgen vroeg onder bedreiging met een vuurwapen personeel van het Edah-filiaal in Assen gedwongen de kluis te openen. Met een nog onbekend bedrag gingen de overvallers ervandoor.

Nachtelijke snelkraak

kledingzaak Breukelen

BREUKELEN - In een winkel aan de Kerkbrink in Breukelen is in de nacht van zondag op maandag een snelkraak gepleegd. Dat is gisteren bekendgemaakt. De snelkrakers hadden een baksteen door de ruit gegooid en zich zo toegang verschaft tot de winkel.

Burgemeesterspost

voor D66-voorzitter

DEN HAAG - Drs. A. Pechtold, de voorzitter van D66, wordt per 1 oktober de nieuwe burgemeester van Wageningen. De 37-jarige Pechtold is nu nog wethouder in Leiden en sinds 2002 voorzitter van het landelijk hoofdbestuur van D66. Hij behoudt die functie.

Dirksland gaat leden

dorpsraden benoemen

DIRKSLAND - De nieuwe leden voor de dorpsraden in de gemeente Dirksland worden benoemd in de raadsvergadering van donderdag 25 september. De belangstelling om zitting te nemen in het adviesorgaan voor de gemeenteraad is groot. Voor Dirksland zijn negen kandidaten beschikbaar, in Melissant tien en in Herkingen hebben zeven inwoners zich aangemeld.

Man keert niet terug

na proefrit in Giessen

GIESSEN - Bij een garagebedrijf in Giessen is een aspirant-koper van een personenwagen gisteren niet teruggekeerd van een proefrit met een Opel Corsa. Uit politieonderzoek is inmiddels gebleken dat de man kort na de diefstal in Nieuwedijk heeft getankt zonder te betalen. De politie is op zoek naar de man.

Directeur Hoogeveens

ziekenhuis non-actief

HOOGEVEEN - De raad van bestuur van het ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen heeft directeur G. Aukema op non-actief gesteld. Aukema wordt verantwoordelijk gehouden voor de financiële problemen van het ziekenhuis. Er dreigt een tekort van 3 miljoen euro. Bovendien dreigen er 45 banen te verdwijnen.

Forensen Flevoland

blijven de auto trouw

LELYSTAD - Uit onderzoek van de provincie Flevoland blijkt dat forensen weinig gebruikmaken van het openbaar vervoer. Veel Flevolanders werken in Amsterdam en stappen in de auto. Dat zorgt op werkdagen voor files op de A6 en de A1. Al jaren wordt door de provincie aangedrongen op verbreding van de beide autosnelwegen en het doortrekken van de A6 naar de A9.

Maarssense wethouder

stapt uit de politiek

MAARSSEN - Wethouder G. Gerrietsen (Leefbaar Maarssen) zet een punt achter zijn lokale politieke carrière. De 60-jarige voorman kampt met gezondheidsproblemen en zit al een aantal maanden thuis. Gerrietsen was in Maarssen ruim negen jaar wethouder ruimtelijke ordening.

Gemeente akkoord met

verbouw kerk Ouddorp

OUDDORP - De gemeente Goedereede verleent alle medewerking aan het plan van de doopsgezinde gemeente Ouddorp om het bestaande kerkgebouw uit te breiden. De uitbreiding beslaat in totaal circa 635 vierkante meter op de begane grond en ongeveer 280 vierkante meter op de eerste verdieping.

Hennepkwekerij in

Vriezenveen opgerold

VRIEZENVEEN - De politie Twente heeft zondagavond een hennepkwekerij aan het Westeinde in Vriezenveen ontmanteld. In een schuur zijn 2250 planten aangetroffen. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Nepcollectant in

Zwolse wijk

ZWOLLE - De afgelopen weken is in de wijk Assendorp in Zwolle een aantal malen een nepcollectant gesignaleerd. De man wordt omschreven als een zwerverstype. Hij belde aan bij verschillende woningen en vroeg de inwoners om een bijdrage voor de Oude Ambachtschool.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Gewapende overval op supermarkt in Assen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken