Bekijk het origineel

Flevoziekenhuis kampt met lange wachtlijsten

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Flevoziekenhuis kampt met lange wachtlijsten

3 minuten leestijd

ALMERE - De wachttijden bij het Flevoziekenhuis in Almere zijn de laatste maanden enorm toegenomen. In mei stonden er nog 800 patiƫnten op de wachtlijst, nu zijn het er 1100. De directie verwacht dat het aantal de komende jaren nog zal toenemen, omdat de nieuwbouw pas over vier jaar klaar is.

Muziekkoepel Alphen

in Park Rijnstroom

ALPHEN A/D RIJN - De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een onderzoek laten doen naar de beste plaats om een muziekkoepel te plaatsen. Park Rijnstroom blijkt de geschiktste locatie. De koepel wordt aangeboden door een instelling uit Alphen aan den Rijn.

Politie pakt inbrekers

Capelle a/d IJssel

CAPELLE A/D IJSSEL - De recherche van Rotterdam-Rijnmond, district Oost, heeft met de aanhouding van zeven verdachten in de leeftijd van 14 tot 18 jaar liefst 42 inbraken opgelost. De verdachten pleegden van maart tot en met juli diverse inbraken en diefstallen uit bedrijven, scholen, en woningen.

Zuid-Holland investeert

in projecten

DEN HAAG - In de provincie Zuid-Holland is op dit moment onvoldoende ruimte voor economische ontwikkeling. Er zijn te weinig bedrijfsterreinen van voldoende kwaliteit, vindt de provincie. Alle betrokken partijen moeten zich inspannen voor duurzame ontwikkeling, herstructurering en beheer van bedrijfsterreinen. De provincie stelt bijna 500.000 euro beschikbaar voor een aantal gemeenten en regio's waar projecten voor een duurzame economische ontwikkeling gaande zijn.

Gouda vervangt

parkeerautomaten

GOUDA - Deze week zijn de werkzaamheden begonnen voor het vervangen van alle parkeerautomaten in de binnenstad van Gouda. De nieuwe automaten werken op lichtenergie. Een andere nieuwigheid op het gebied van parkeren is de aanschaf van betere handterminals voor parkeercontroleurs en andere toezichthoudende ambtenaren.

Noord-Holland wijzigt

ambtelijke structuur

HAARLEM - Gedeputeerde Staten van Noord-Holland willen de ambtelijke topstructuur van de provinciale organisatie aanpassen. Het college wil de huidige vierhoofdige directieraad opheffen. Het wil met ingang van 1 oktober overgaan tot de benoeming van de huidige provinciesecetaris, H. Oppenhuis de Jong, tot provinciesecretaris/algemeen directeur en de huidige directeur, T. Kampstra, benoemen in de functie van plaatsvervangend provinciesecretaris/algemeen directeur.

Rotterdamse studenten

in actie tegen geweld

ROTTERDAM - Nieuwe studenten van het cluster commerciƫle opleidingen van de Hogeschool Rotterdam voeren tijdens hun introductieweek actie voor de Stichting Meld Geweld. Vandaag waren ongeveer 500 studenten actief met het verzamelen van "Stappen tegen geweld". Voorbijgangers wordt gevraagd de stichting te steunen door hun voetstap vast te leggen op een stuk rode loper. Dat kost minimaal 1 euro. Aan het einde van de dag worden alle stukken loper aan elkaar gelegd. Daarmee wordt voor het stadhuis aan de Coolsingel een rode loper van 100 meter gevormd.

Sliedrecht krijgt

steunpunt zorg

SLIEDRECHT - Beeuwkes Thuiszorg opent maandag een steunpunt in Sliedrecht. Beeuwkes heeft ook ook steunpunten in Almelo, Ede, Ermelo en Leerdam.

Vliegclub Tiendeveen

moet stoppen

TIENDEVEEN - Op aandringen van Natuurmonumenten gaat de gemeente Midden-Drenthe optreden tegen modelvliegclub Phoenix in Zuid-Drenthe, omdat die geen milieuvergunning meer heeft. Die is in 2001 door de Raad van State vernietigd. De modelvliegers hebben een vliegveldje aan de Haarweg in Tiendeveen, dat jarenlang door de gemeente Midden-Drenthe is gedoogd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 27 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Flevoziekenhuis kampt met lange wachtlijsten

Bekijk de hele uitgave van woensdag 27 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken