Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Een kijkje achter de sluier van een groente vol pluspunten

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Een kijkje achter de sluier van een groente vol pluspunten

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Meestal groen en altijd fris. Rara wat is dat? Juist, sla. Vooral in zomer en nazomer verrukkelijk verkoelend. Het mooie van de bladerige groente is dat ze met bijna elk gerecht te combineren valt. In de vorm van salades en als 'bedje' op bijvoorbeeld een broodje. Nog een pluspunt: sla bevat weinig calorieën. Wat gaat er nog meer achter het bladerdek schuil? Tijd om het tipje van de groene sluier iets verder op te lichten.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

Een kijkje achter de sluier van een groente vol pluspunten

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 30 augustus 2003

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's