Bekijk het origineel

Politie Den Haag onderzoekt dood man

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Politie Den Haag onderzoekt dood man

3 minuten leestijd

DEN HAAG - De politie van Den Haag heeft gisteren bekendgemaakt de dood van een 56-jarige man te onderzoeken. De man werd maandag levenloos aangetroffen in de sauna van een sportschool in Den Haag. De politie en de Arbeidsinspectie stellen een onderzoek in.

Woningbouw rond

Goes geconcentreerd

GOES - Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben ingestemd met de regiovisie voor de stedelijke ontwikkelingszone Goes. De gemeenten Goes, Kapelle en Borsele krijgen hiermee ruimte voor een verdere uitwerking van het beleid dat ze enkele jaren geleden voorstelden. Concreet betekent dit onder meer dat woningbouw geconcentreerd wordt in Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand en Kapelle. Verder zal het havenindustrieterrein in Goes worden omgevormd tot woongebied.

Politie overmeestert

verwarde man

KOUDEKERK A/D RIJN - Politie, brandweer en ambulancedienst zijn gisteren ingezet om een 42-jarige verwarde man uit Koudekerk aan den Rijn tot bedaren te brengen. De man was in een woning aan de Hoogewaard zo driftig geworden dat hij vanuit de dakkapel huisraad uit de woning gooide. Geheel ontkleed klom de man vervolgens op het dak. Eén agent liep licht letsel op toen hij een dakpan op zijn schouder kreeg. De politie zette speciale functionarissen in die het contact met de verwarde man onderhielden en hem van een noodsprong trachtten te weerhouden. Pas enkele uren later klom de man door het raam van de dakkapel weer de woning binnen, waarna hij werd overmeesterd.

Weinig nieuwbouw

in Nieuwdorp

NIEUWDORP - Er mag geen grootschalige nieuwbouw plaatsvinden in het Zeeuwse Nieuwdorp. Door de onmiddellijke nabijheid van het Sloegebied wordt de wettelijke norm voor geluidsoverlast op veel plaatsen in het dorp overschreden. Om de leefbaarheid te vergroten, dient er naar andere wegen te worden gezocht. Dat hebben Gedeputeerde Staten van Zeeland aan de dorpsraad meegedeeld. Het dagelijks provinciebestuur is wel bereid mee te werken aan kleinschalige woningbouwprojecten.

Nieuwe-Tonge

knapt dorpshuis op

NIEUWE-TONGE - De gemeente Middelharnis wil de urgentste knelpunten in de technische installaties van Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge aanpakken. Het gaat dan vooral om aanpassingen in het elektriciteitsnetwerk, de verlichting en de geluidsinstallatie. Ook moet er een volledige afscheiding komen tussen de biljartzaal en de grote zaal om het gebouw beter te kunnen exploiteren. De gemeente Middelharnis trekt voor het karwei 21.300 euro uit.

Geen onderzoek naar

inzet fiets-voetveer

PERKPOLDER - Er komt geen nieuw onderzoek naar de inzet van een fiets-voetveer tussen Kruiningen en Perkpolder. Dat hebben Gedeputeerde Staten van Zeeland laten weten aan A. Broekmans uit Hulst. Broekmans is al jaren in discussie met gemeenten en provincie over de nadelige effecten van de Westerscheldetunnel. Volgens het dagelijks provinciebestuur hebben diverse onderzoeken duidelijk aangetoond dat de inzet van een fiets-voetveer onbetaalbaar is.

Weer buslijn

minder in Ridderkerk

RIDDERKERK - Lijn 75 van de RET tussen Rotterdam-Zuid en de Ridderkerkse wijk Bolnes verdwijnt vanaf januari zo goed als zeker. Het schrappen van lijn 75 komt boven op het gehavende dienstrooster dat Connexxion vanaf 24 augustus instelde. "We proberen met ideeën het openbaar vervoer op te bouwen maar het wordt telkens weer afgebroken", zegt A. C. Huizer van Wijkoverleg Bolnes. Hij stelt dat veel bewoners de dupe worden.

Parkeerwachter

in Utrecht overvallen

UTRECHT - Een parkeerwachter is maandagavond bij een garage aan het Herculesplein in Utrecht het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Onder bedreiging van een mes gaf de man geld af aan zijn overvallers. Dat maakte de politie gisteren bekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Politie Den Haag onderzoekt dood man

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken