Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

"Kelly leed nooit aan depressiviteit"

1 minuut leestijd

LONDEN (ANP/RTR) - David Kelly, die anderhalve maand geleden hoogstwaarschijnlijk zelfmoord pleegde, had nooit aan depressiviteit geleden.

Dat heeft zijn huisarts Malcolm Warner gisteren verklaard voor de onafhankelijke commissie-Hutton, die onderzoek doet naar de omstandigheden rond de dood van de Britse wapenexpert.

De wetenschapper sloeg de hand aan zichzelf, nadat was gelekt dat hij de bron was van een BBC-verhaal waarin werd gemeld dat de Britse regering een rapport over Iraakse massavernietigingswapens had opgeklopt.

Volgens Warner bleek ook uit een medisch onderzoek door artsen van het ministerie van Defensie, twee weken voor de zelfmoord, dat Kelly psychisch in orde was.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken