Bekijk het origineel

Man uit Delft vast na aanranding

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man uit Delft vast na aanranding

3 minuten leestijd

DELFT - Een 23-jarige man uit Delft is opgepakt wegens de aanranding van een 19-jarige vrouw uit Den Haag. De man heeft een bekentenis afgelegd, zo maakte de politie gisteren bekend.

Goes pakt drukte

belangrijke weg aan

GOES - De gemeente Goes begint volgend week met de aanleg van een rotonde op de kruising van de Anthony Fokkerweg en de Deltaweg in Goes. De aanpassing is nodig omdat er dagelijks lange rijen wachtende auto's op de Deltaweg staan, wat tot gevaarlijke situaties leidt.

Meisje terug bij

vader in Groede

GROEDE - Een in België door haar moeder en grootmoeder ontvoerd meisje is in de nacht van dinsdag op woensdag teruggevonden in het Zeeuws-Vlaamse Groede. Het meisje verkeert in goede gezondheid en is inmiddels herenigd met haar vader.

Gouda zet mobiel

jongerenteam op

GOUDA - Het college van B en W van Gouda wil een mobiel team van jongerenwerkers instellen dat met behulp van een busje de wijken intrekt om contact te leggen met overlast veroorzakende jongeren. Het college garandeert voor het project een minimale looptijd van twee jaar.

Automobiliste gewond

door matrixbord

MAARSSEN - Een 34-jarige automobiliste uit Montfoort is woensdagavond op de A2 ter hoogte van Maarssen gewond geraakt, nadat twee matrixborden op haar auto terechtkwamen. Dat heeft de politie gisteren bekendgemaakt. Wegwerkers, die bezig waren met het plaatsen van lichtmasten, reden met een vrachtwagen tegen het portaal met matrixborden. Die vielen op de auto van de vrouw uit Montfoort. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

Rotterdam wil

sneller werken

ROTTERDAM - De gemeente Rotterdam gaat proberen de ambtelijke molens efficiënter te laten malen, zodat bouwplannen voor polder Zestienhoven en Hoogvliet sneller worden verwezenlijkt. Na onderzoek denkt de gemeente dat ze de noodzakelijke procedures in ongeveer de helft van de bijna drie jaar die er nu voor staan kan afronden. Om dat te bereiken moet onder meer de coördinatie verbeteren en moet de bureaucratie verminderen.

Utrecht houdt

joyriders aan

UTRECHT - De politie van Utrecht heeft twee jongens van 15 en 17 jaar oud uit die plaats aangehouden nadat zij in een auto gereden hadden. Een derde minderjarige jongen is nog voortvluchtig. De auto stond geregistreerd als gestolen, aldus een politiewoordvoerder.

Onderzoek naar

Volkerak-Zoommeer

WILLEMSTAD - Er komt een onderzoek naar de mogelijkheden om het water in het Volkerak-Zoommeer weer gezond te maken. Dat bleek gisteravond tijdens een discussieavond over de blauwalgproblematiek in Willemstad. Het onderzoek gaat zeker twee jaar duren. Het Volkerak-Zoommeer heeft 's zomers veel last van blauwalgen. Aanvankelijk wilde Rijkswaterstaat een proef doen met het doorspoelen van het meer. Dat zou kunnen door water van het Hollands Diep in het meer te laten stromen. Maar de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant ga-ven geen toestemming voor dat plan. Zij waren bang dat er in geval van droogte te weinig water zou zijn, waardoor de problemen in het Volkerak-Zoommeer alleen maar zouden verergeren.

Klachten over

verpaupering Yerseke

YERSEKE - De gemeente Reimerswaal moet een actief beleid gaan voeren om de verpaupering van de wijk de Schottes in Yerseke tegen te gaan. Die boodschap gaven de leden van de commissie wonen en milieu gisteravond het college mee. De gemeente voerde de afgelopen jaren een passief beleid. Mede daardoor staan er nogal wat leegstaande en dichtgetimmerde woningen in de wijk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 5 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Man uit Delft vast na aanranding

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 5 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken