Bekijk het origineel

Opleiding

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Opleiding

De liberal arts and sciences-opleiding bestaat uit vier onderdelen: academic core, arts & humanities, science en social science. Wie al jong precies weet dat hij predikant, tolk of huisarts wil worden, kan beter bij een andere universiteit terecht. Roosevelt Academy legt zich toe op de breedte, met het doel een academische houding te kweken. Daarna moet het mogelijk zijn zich snel vakmatig te specialiseren. Afhankelijk van de gekozen vakken in het bachelordeel duurt een master in principe nog een jaar. Geneeskunde duurt vier jaar -dat is een jaar langer dan normaal- en conservatorium twee jaar. Roosevelt Academy houdt 27 september een open dag. Informatie: tel. 0118-886835 of www.rooseveltacademy.org.

1 minuut leestijd

Roosevelt Academy start in september 2004 in het (dan voormalige) stadhuis van Middelburg. De opleiding duurt drie jaar en geeft toegang tot alle masteropleidingen. Roosevelt Academy is internationaal en georiƫnteerd op uitwisseling en aansluiting met andere universiteiten, zeker ook buitenlandse. Het collegegeld bedraagt net als elders 1400 euro.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 12 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Opleiding

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 12 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken