Bekijk het origineel

Islamitisch centrum pacht grond in Almelo

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Islamitisch centrum pacht grond in Almelo

3 minuten leestijd

ALMELO - Het college van burgemeester en wethouders van Almelo heeft besloten een perceel aan de Jan Steenstraat in erfpacht, met recht op koop, uit te geven aan de Stichting Islamitisch Centrum. Op dit terrein, dat momenteel braak ligt, zal de stichting een nieuw pand ontwikkelen voor de vestiging van een studiecentrum met overnachtingsmogelijkheden voor meisjes.

Drietal mishandelt man met kettingen

AMERSFOORT - Op het Stationsplein in Amersfoort is maandag een 27-jarige man uit die plaats mishandeld door drie jongens. Dat is gisteren bekendgemaakt. De man zat op zijn scooter toen het drietal naar hem toe kwam en met kettingen op zijn hoofd sloeg. Een conducteur zag de mishandeling en kwam tussenbeide, waarna de verdachten ervandoor gingen. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Verdachten overval Beuningen opgepakt

BEUNINGEN - De politie heeft gisteren twee mannen aangehouden die zij ervan verdenkt overvallen te hebben gepleegd op een kapsalon aan de Wilhelminalaan en op een winkel aan het Julianaplein. Een 31-jarige inwone r van Beuningen meldde zich gistermorgen op het politiebureau in zijn woonplaats omdat hij begrepen had dat de politie hem inmiddels als verdachte beschouwde. Hij is daarop direct aangehouden.

Luchtballon landt tegen balkon Enschede

ENSCHEDE - Een luchtballon is maandagavond geland tegen een woning aan de Tusveldburg in Enschede. De piloot uit het Friese Oudehaske was in het Enschedese Volkspark met vier passagiers aan boord opgestegen en kreeg plotseling met windstilte te maken. Na telefonisch overleg met Twente Training op de luchthaven Twente, besloot hij te landen. Hierbij is de ballon in de woonwijk Transburg tegen een balkon van een woning terechtgekomen en daarna op het pleintje voor de woningen.

Felle brand verwoest pand in Enschede

ENSCHEDE - Aan de Gronausestraat in Enschede heeft maandagavond tegen middernacht een felle uitslaande brand gewoed in een pand waarin een drietal bedrijven was gevestigd. Een pizzeria brandde geheel uit. Een advocatenkantoor en een café, die deels uitbrandden, liepen veel schade op.

Hennepplantage in Heerde opgerold

HEERDE - De politie heeft gisterochtend in Heerde een grote hennepplantage in de buitenlucht ontmanteld. In een particulier bosperceel aan de Kavelweg in Heerde bevond zich een plantage met 200 grote hennepstruiken. De politie heeft op het terrein drie mannen aangehouden. Het betreft een 36-jarige en 49-jarige man uit Duitsland en een 50-jarige man uit Amsterdam.

Stroomstoring treft Kop van Overijssel

STEENWIJK/MEPPEL - Voor de tweede keer binnen een week is de Kop van Overijssel en een deel van Drenthe gistermiddag getroffen door een stroomstoring. Vanwege een storing in een voedingskabel moest energiebedrijf Rendo de noodtransformator in Steenwijk uitschakelen.

Gewapende overval op 66-jarige vrouw in Tiel

TIEL - In een woning aan de Burgemeester Meslaan In Tiel is gisterochtend een overval gepleegd op de 66-jarige bewoonster. De vrouw is daarbij bedreigd met vuurwapens en vastgebonden. Twee, mogelijk drie mannen drongen via de openstaande tuindeuren de woning in en zijn met een nog onbekend geldbedrag vertrokken. De 66-jarige vrouw is bij de overval niet gewond geraakt.

Dode bij ongeval in Wijchen

WIJCHEN - Een 21-jarige man uit Beneden-Leeuwen is maandagavond bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Dat is gisteren door de politie bekendgemaakt. Door onbekende oorzaak kwam zijn auto op de andere weghelft en botste tegen een hem tegemoet rijdende vrachtwagen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

Islamitisch centrum pacht grond in Almelo

Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 september 2003

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

PDF Bekijken