Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Beter goede sardine dan slechte kreeft

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Beter goede sardine dan slechte kreeft

Gedreven kok wint Gouden Garde met kookboek dat ook de kok laat genieten

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

"Eten is aan tafel zitten met z'n allen. De meeste kookboeken leveren recepten waarbij de gastvrouw voortdurend verhit dient rond te draven", vindt Julius Jaspers. Met het kookboek "Smart Cooking" kun je snel aanschuiven en samen genieten. Julius Jaspers, gedreven kok en leider van de kookspullenketen Studio Bazar, won met zijn kookboek de Gouden Garde en presenteerde deze week op de Woonbeurs in de Amsterdamse RAI het vervolg: "Smart Cooking 2".

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 oktober 2003

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Beter goede sardine dan slechte kreeft

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 oktober 2003

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's