Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Beter goede sardine dan slechte kreeft
Gedreven kok wint Gouden Garde met kookboek dat ook de kok laat genieten
"Eten is aan tafel zitten met z'n allen. De meeste kookboeken leveren recepten waarbij de gastvrouw voortdurend verhit dient rond te draven", vindt Julius Jaspers. Met het kookboek "Smart Cooking" kun je snel aanschuiven en samen genieten. Julius Jaspers, gedreven kok en leider van de kookspullenketen Studio Bazar, won met zijn kookboek de Gouden Garde en presenteerde deze week op de Woonbeurs in de Amsterdamse RAI het vervolg: "Smart Cooking 2".
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 4 oktober 2003
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 oktober 2003
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's