Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Italiaanse kip

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Italiaanse kip

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Kipkarbonaadjes zijn wat malser en minder droog dan kipfilets en voor dit Italiaanse gerecht met tagliatelle of spaghetti heel geschikt. Bijzonder is dat er gebakken knoflook en peterselie door de pasta gaat, wat een heerlijke smaak aan het geheel geeft.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 8 november 2003

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Italiaanse kip

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 8 november 2003

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's