Bekijk het origineel

AWBZ-erkenning voor BuitenZorg Twente

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

AWBZ-erkenning voor BuitenZorg Twente

3 minuten leestijd

ALMELO - Thuiszorgorganisatie BuitenZorg Twente heeft per 1 januari 2004 de officiële AWBZ-erkenning gekregen. Mede hierdoor kan er aan cliënten een volledig pakket van zorg en diensten worden aangeboden en wordt de zorg tevens vergoed.

Automobilist rijdt

acht schapen dood

ALMERE - Een 22-jarige automobilist uit Almere heeft in de nacht van woensdag op donderdag acht schapen doodgereden op de Gooimeerdijk bij zijn woonplaats. Vermoedelijk hebben onbekenden de hekken van de wei opengezet, waardoor er ongeveer twintig schapen los liepen over de dijk. De automobilist kwam met de schrik vrij. Zijn auto was total loss.

Aanrijding met

paard en wagen

ASCH - Op de Culemborgseweg in het Gelderse Asch heeft een personenauto een paard met wagen aangereden. Paard en wagen kwamen vanaf de oprit van een woning plotseling de weg op. De 61-jarige bestuurder van een personenauto, afkomstig uit Tiel, kon paard en wagen niet meer ontwijken. Zijn 60-jarige echtgenote raakte gewond. Het paard kwam met de schrik vrij.

Vuurwerk (63 kilo)

in beslag genomen

GAMEREN - De politie heeft afgelopen week in een woning in het Gelderse Gameren 63 kilo vuurwerk in beslag genomen. Bij de politie kwam informatie binnen dat het vuurwerk in een woning aan de Maartenskamp zou zijn opgeslagen. In de woning trof de politie het vuurwerk aan. Het is in beslag genomen.

Goudse verdachte van

oplichting langer vast

GOUDA - De 59-jarige Gouwenaar die aan bijna 1200 mensen nepvakantiereizen zou hebben verkocht, wordt langer vastgehouden. Dat heeft de rechter-commissaris in Den Haag woensdag beslist. De Gouwenaar zou in het hele land mensen hebben opgelicht voor in totaal 200.000 euro.

Dodelijk ongeval op

overweg Hillegom

HILLEGOM - Op een overweg op de Nieuweweg in Hillegom is woensdag een 47-jarige automobilist uit Noordwijk dodelijk verongelukt. De man negeerde het rode overweglicht en de gesloten halve overwegbomen en reed zigzaggend de overweg op. De auto werd daar gegrepen door een trein. De man was op slag dood.

Engelsman sterft na

ongeval in Maastricht

MAASTRICHT - Een 64-jarige voetganger uit Engeland is gistermiddag in Maastricht om het leven gekomen nadat hij van achteren was aangereden. De bestuurder is gevlucht. Het slachtoffer bracht met zijn gezin de kerstdagen in Maastricht door. De Engelsman werd met zijn vrouw tijdens een wandeling van achteren geschept. Hij overleed in het ziekenhuis. Zijn echtgenote heeft onbekende verwondingen opgelopen.

Auto schuurt 200

meter langs vangrail

ROTTERDAM - De rijksweg A15 richting Europoort is donderdagmiddag anderhalf uur afgesloten geweest na een ongeval. Een vrouwelijke bestuurder verloor omstreeks 15.30 uur bij de Botlektunnel de macht over het stuur van haar Porsche. Met hoge snelheid schuurde het voertuig 200 meter langs de vangrail, aldus Rijkswaterstaat. Een woordvoerder van de politie meldde dat de vrouw met armletsel in het ziekenhuis is geweest. De Porsche raakte onherstelbaar beschadigd.

Collecte Urk: ruim

een ton in een uur

URK - Urkers hebben op eerste kerstdag in een uur tijd 106.759,01 euro in collectebussen gegooid voor de Stichting Ethiopië/Eritrea. Dat heeft een woordvoerder gisteren bekendgemaakt. De stichting had dertien bussen in het vissersdorp neergezet en een bus in buurdorp Tollebeek. De traditionele kerstcollecte tussen 12.00 en 13.00 uur ging gepaard met kerkklokgelui. Al jarenlang geven de Urkers gul aan de kerstcollecte. Vorig jaar werd 122.600 euro ingezameld. De stichting geeft al dertig jaar ontwikkelingshulp in Ethiopië en Eritrea, met name op het gebied van visserij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 27 december 2003

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

AWBZ-erkenning voor BuitenZorg Twente

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 27 december 2003

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

PDF Bekijken