Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

De geur van eigengebakken brood

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

De geur van eigengebakken brood

Terwijl de warme bakker verdwijnt, verovert de broodmachine het huishouden

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

In de kamer hangt het onmiskenbare aroma dat je als kind het water in de mond deed lopen. "We hebben net een witbrood uit de machine gehaald", zegt Wim Hoevenaren met gepaste trots. "Een nieuw experiment." Hij kocht een broodmachine na een bezoek aan de molenaar. "Overigens liep ik al langer rond met het plan zelf brood te gaan bakken. Ik fiets in Voorthuizen dagelijks langs een geurende broodfabriek. Het bakken bevalt buitengewoon goed, we hebben heerlijk brood."

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 10 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

De geur van eigengebakken brood

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 10 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's