Bekijk het origineel

Man dood in woning gevonden

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man dood in woning gevonden

3 minuten leestijd

AMSTERDAM - In een woning in Amsterdam-Noord is gisteren het levenloze lichaam van een man gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf, aldus een woordvoerder. De technische recherche verricht onderzoek in de woning. De man is in zijn woning aan de Heimansweg gevonden door zijn zoon.

Bilthovense man door

werkgever aangevallen

BILTHOVEN - Een 22-jarige man uit Bilthoven is gisteren in zijn woning aangevallen door zijn werkgever. De man was rond 9.40 uur telefonisch bedreigd door zijn werkgever, omdat deze nog geld van hem kreeg. Om 10.10 uur belde de verdachte aan bij zijn werknemer. Terwijl deze opendeed, werd hij door de verdachte geduwd, gestoken en geslagen. Het slachtoffer is voor behandeling naar zijn huisarts gegaan.

Mogelijk herbouw

Romeins badhuis

DE MEERN - Het Romeinse badhuis in gemeente Vleuten-De Meern wordt mogelijk herbouwd. De historische vereniging Vleuten-De Meern-Haarzuilens heeft plannen hierover bekendgemaakt. In het badhuis wil de vereniging het Romeinse schip tentoonstellen dat in de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn is opgegraven. Ook zou er een educatief centrum moeten komen voor andere vondsten uit de Romeinse tijd.

Indringer door getuige

doodgestoken

DEN HAAG - Een man die in Den Haag een woning wilde binnendringen en daarbij een buurman die getuige was te lijf ging, is zelf dodelijk gewond geraakt. De steekpartij vond plaats in een huis aan de Laakkade. De buurman sprak de dader aan, waarna het tweetal in een vechtpartij verwikkeld raakte. Daarbij stak de indringer meerdere malen op de buurman in. Die greep uiteindelijk zelf een mes en stak zijn opponent neer.

Twee Hagenaars

neergestoken op straat

DEN HAAG - Twee Haagse mannen, beiden 20 jaar oud, zijn gistermorgen neergestoken op de Vaillantlaan in Den Haag. Het ene slachtoffer is met een hoofdwond en de andere met een slagaderlijke bloeding vervoerd naar een ziekenhuis. De aanleiding voor het incident is onduidelijk.

Politie houdt man aan

voor schieten met buks

DEN HAAG - De politie heeft woensdag een 17-jarige Hagenaar in een woning aan de Spinozastraat aangehouden voor het schieten met een luchtbuks. Een oplettende burger zag dit en belde de politie. Ter plaatse troffen de agenten in de woning de 17-jarige jongen aan, die bekende met de buks te hebben geschoten. Bij de politie zijn meerdere incidenten bekend waarbij in die omgeving is geschoten met een luchtdrukwapen.

Haarlem bestraft

parkeerwachten

HAARLEM - De gemeente Haarlem heeft acht parkeercontroleurs voorwaardelijk ontslag aangezegd. Als ze nogmaals in de fout gaan, worden ze ontslagen, maakte de gemeente gisteren bekend. De acht hebben zichzelf en collega's bevoordeeld door ten onrechte parkeerboetes in te trekken. De gemeente legt een deel van de controleurs ook een geldboete op. De maatregelen zijn het gevolg van een intern onderzoek.

Tweede verdachte in

zaak springstof vast

NIEUWER-TER-AA - De politie heeft woensdag een tweede verdachte aangehouden nadat ze zaterdag in de horecagelegenheid aan de Korte Zuwe in Nieuwer-Ter-Aa 1,5 kilogram springstof had aangetroffen. De man, een 39-jarige inwoner van Utrecht, wordt verdacht van betrokkenheid bij de springstofzaak.

Paar verzwijgt relatie

voor sociale dienst

OEGSTGEEST - De teams sociale recherche van de Duin- en Bollenstreek en van Leiden hebben dinsdag in een woning in Oegstgeest een 50-jarige vrouw en haar vriend aangehouden op verdenking van het verzwijgen van langdurige samenwoning voor de sociale dienst. Dat is gisteren bekendgemaakt. Beide verdachten zijn overgebracht naar het bureau van de politie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Man dood in woning gevonden

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 16 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken