Bekijk het origineel

Verzin een slogan voor Magneet

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Verzin een slogan voor Magneet

Winnaar krijgt gratis VIP-arrangement beurs Wegwijs

1 minuut leestijd

APELDOORN - Wil je dat iedereen binnenkort bij het zien van Magneet direct aan jouw pakkende slogan denkt? Doe dan mee aan de prijsvraag. Stuur voor 30 januari een pakkende leus naar Magneet en wie weet komt jouw slogan als beste uit de bus.

De slogan moet iedereen in één klap duidelijk maken dat Magneet dé pagina is waar je als jongere niet omheen kunt.

De winnaar wordt op de komende beurs Wegwijs helemaal in de watten gelegd, zoals het een echte VIP betaamt. Natuurlijk krijg je gratis toegang. Omdat het met z'n tweeën veel gezelliger is, mag je iemand meenemen. En over eten en drinken hoeven jullie die dag echt niet in te zitten. De gezinsbeurs wordt van 24 tot 28 februari gehouden in Utrecht.

De winnende leus -maximaal 6 woorden- komt op een stoer product te staan, dat het RD speciaal voor Wegwijs inkoopt. Wat dat precies is, houden we nog even voor ons. Op de beurs is Magneet natuurlijk present en zal hij via een sportieve actie dit product aan een aantal bezoekers gratis weggeven. Hou daarvoor de Magneet de komende weken in ieder geval in de gaten.

Stuur je -originele en beschaafde- slogan voor 31 januari op per brief (adresgegevens boven aan deze pagina), per mail (magneet@refdag.nl) of per sms (06-20614473). Vermeld duidelijk je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 17 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Verzin een slogan voor Magneet

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 17 januari 2004

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

PDF Bekijken