Bekijk het origineel

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

"WTO moet onderhandelen niet uitstellen"

1 minuut leestijd

DEN HAAG (ANP) - De Wereldhandelsorganisatie (WTO) moet niet te lang wachten met het hervatten van de onderhandelingen over een vrijere wereldhandel.

Dit zei minister Brinkhorst van Economische Zaken gisteren aan de vooravond van zijn reis naar het Verre Oosten, waarbij de perikelen binnen de WTO centraal staan.

"Er is niet veel tijd meer, gezien de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november en de aankomende vervanging van de Europese Commissie. Iedereen heeft er nu belang bij om knopen te gaan te tellen", aldus de D66-bewindsman.

In september vorig jaar moest Brinkhorst met lede ogen aanzien hoe een grote WTO-top in de Mexicaanse badplaats Cancun in een fiasco eindigde.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 februari 2004

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 februari 2004

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

PDF Bekijken