Bekijk het origineel

Sponsorloop

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Sponsorloop

2 minuten leestijd

EMMELOORD - De leerlingen van de Eben-Haëzerschool in Emmeloord hebben hun beste beentje voorgezet bij een sponsorloop. Op 15 april renden zo'n 200 kinderen rondjes op een nabijgelegen sportveld. Hoe meer rondjes, hoe meer geld er binnenstroomde voor een waterputproject van Woord en Daad in Burkina Faso. De opbrengst van ruim 8000 euro zorgt ervoor dat bijna 500 mensen in dat land dagelijks aan schoon drinkwater kunnen komen.

Fietsen naar België

RIDDERKERK - De Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeenten is al enige tijd bezig met de actie "De kerk naar buiten". Een van de zes doelen is de doorstart van de evangelisatiepost in Merksem, onder de rook van Antwerpen. Aanleiding voor 35 jongeren van de Bethelkerk van de gereformeerde gemeente in Ridderkerk om naar Merksem te gaan fietsen. De tocht van 120 kilometer begon vrijdagavond 23 april in Ridderkerk. Om 8.00 uur de volgende dag kwamen de jongeren in Merksem aan. Door sponsoring kunnen de jongeren 5000 euro overhandigden aan evangelist A. van Setten.

Tandem

POEDEROIJEN - Frank Hagoort uit Poederoijen had al lange tijd een ongebruikte tandem op zolder staan. Op een gegeven moment kwam hij op het idee de tandem aan stichting Adullam te schenken. Donderdag is hij met zijn vriendin Willy de Jongh vertrokken naar logeerhuis De Lindenhof in Staphorst om de fiets af te leveren. Door de aanhoudende regen heeft het stel gisteren de laatste 50 kilometers van de in totaal 180 kilometer lange fietstocht afgelegd. Bedrijven en particulieren sponsorde het tweetal. Daardoor konden zij stichting Adullam naast de tandem ook een bedrag van 3300 euro overhandigen. Dit geld kan het onlangs geopende logeerhuis goed gebruiken om buitenspeeltoestellen te bekostigen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 8 mei 2004

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Sponsorloop

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 8 mei 2004

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

PDF Bekijken