Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Italiaanse kaas valt goed in EU

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Italiaanse kaas valt goed in EU

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

ROME - Italiaanse kazen zoals parmigiano, mozzarella, provolone en gorgonzola vallen in de smaak in de rest van Europa. Dat blijkt uit exportcijfers over 2003, die aangeven dat de uitvoer van kwalitatief goede kazen met 10 procent is gestegen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 juli 2004

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Italiaanse kaas valt goed in EU

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 2 juli 2004

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's