Bekijk het origineel

Reeks diefstallen in regio Dordt opgelost

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Reeks diefstallen in regio Dordt opgelost

4 minuten leestijd

DORDRECHT - Met de aanhouding van drie inwoners van Dordrecht (25, 29 en 32 jaar) en een 23-jarige man uit Vlissingen heeft de politie in Dordrecht een reeks van dertig diefstallen opgelost. Het viertal is betrokken bij inbraken in bedrijven en scholen in Dordrecht, 's-Gravendeel, Maasdam, Made en Delft. De buit bestond vooral uit computers, gereedschappen, waterkokers en geld.

Cameraploeg in

Dordt niet vervolgd

DORDRECHT - Justitie gaat drie journalisten die in juli werden aangehouden omdat zij een onderzoek naar een verdacht pakketje in de Lombardstraat in Dordrecht filmden, niet vervolgen. Dat meldde persofficier H. Ekelmans gisteren. Volgens justitie pleegden de drie werknemers van RTV Dordrecht wel een strafbaar feit door geen gehoor te geven aan bevelen van de politie, maar zou vervolging "de zaken alleen maar op de spits drijven."

Politie waarschuwt

voor nepbrief in Ede

EDE - Inwoners van Ede worden door de politie gewaarschuwd voor oplichting met een nepbrief. Twee inwoners lieten de afgelopen dagen weten een brief te hebben ontvangen met het opschrift van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Daarin werden onder meer gegevens van bankrekeningen gevraagd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Kraanwagen rijdt

over man heen

ERMELO - Een grondwerker uit Garderen is donderdag tijdens werkzaamheden aan het fietspad langs de N302 bij Ermelo ernstig gewond geraakt bij een ongeval. Een kraanmachinist reed achteruit en zag de man, die met een collega aan het werk was, over het hoofd. De kraanwagen reed met het achterwiel over benen en bekken van de grondwerker heen. De man is met zware verwondingen per traumaheli overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Man komt om na

val uit telefoonmast

EXLOO - Een 21-jarige inwoner van Nederhorst den Berg is donderdag om het leven gekomen na een val uit een telefoonmast. Dat heeft een woordvoerder van de politie gisteren bekendgemaakt. De man verrichtte werkzaamheden aan een mast aan de Valtherweg in Exloo (Drenthe). Rond tien uur 's ochtends viel hij daaruit. Hij werd zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen en overleed in de loop van de dag.

Man overlijdt

onder container

OUD GASTEL - Een 46-jarige werknemer van een koekjesfabriek in het Noord-Brabantse Oud Gastel is dinsdag om het leven gekomen toen hij onder een 1000 kilo zware container terechtkwam. De man reed op een heftruck waarop de container stond. Door nog onbekende oorzaak ging de bak schuiven. De man stapte van de heftruck en probeerde de container met zijn handen tegen te houden. Dat mislukte echter. De loodzware container kwam boven op de heftruckchauffeur terecht.

Twee berovingen

in Utrecht opgelost

UTRECHT - De Utrechtse politie heeft met de aanhouding van twee verdachten van 18 en 22 jaar twee grove straatroven in Utrecht opgelost. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Op 18 september werd een 26-jarige vrouw uit Utrecht bewusteloos geslagen en beroofd. Het slachtoffer liep een zware hersenschudding op. De daders namen haar tas en portemonnee mee. Op 30 september werd een 31-jarige vrouw uit Utrecht op gewelddadige wijze beroofd van haar geld en mobiele telefoon.

Viertal vast na

geweld in Zaltbommel

ZALTBOMMEL - Vier inwoners van Zaltbommel in de leeftijd van 35 tot 45 jaar zijn deze week aangehouden op verdenking van geweldpleging. In de nacht van 8 op 9 oktober werd een 28-jarige man uit Zaltbommel in die plaats uit een café gezet. De man werd door de portier overgedragen aan de politie. Op dat moment begon het viertal zich met de aanhouding te bemoeien. De 28-jarige werd daarbij mishandeld. De groep verdween nadat er extra agenten waren opgeroepen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 oktober 2004

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Reeks diefstallen in regio Dordt opgelost

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 oktober 2004

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

PDF Bekijken