Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Nederlandse eetcultuur maakt zich los van spruitjeslucht
Over de eetcultuur in Nederland wordt over het algemeen laatdunkend gedaan. Wellicht omdat we zo gretig naar gerechten van over de grens grijpen, zoals pizza's, sushi en loempia's. Jonah Freud, eigenaresse van de Amsterdamse Kookboekhandel, stelde een boek samen waaraan culinaire professionals van eigen bodem hun medewerking verleenden. Met "Onze smaak" stelden zij een culinaire monumentenlijst van 150 Hollandse hoogwaardige producten samen.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 6 november 2004
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 6 november 2004
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's