Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Nederlandse eetcultuur maakt zich los van spruitjeslucht

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Nederlandse eetcultuur maakt zich los van spruitjeslucht

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Over de eetcultuur in Nederland wordt over het algemeen laatdunkend gedaan. Wellicht omdat we zo gretig naar gerechten van over de grens grijpen, zoals pizza's, sushi en loempia's. Jonah Freud, eigenaresse van de Amsterdamse Kookboekhandel, stelde een boek samen waaraan culinaire professionals van eigen bodem hun medewerking verleenden. Met "Onze smaak" stelden zij een culinaire monumentenlijst van 150 Hollandse hoogwaardige producten samen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 6 november 2004

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Nederlandse eetcultuur maakt zich los van spruitjeslucht

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 6 november 2004

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's