Bekijk het origineel

Politie op zoek naar oplichter uit Almelo

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Politie op zoek naar oplichter uit Almelo

4 minuten leestijd

ALMELO - De politie Twente is opzoek naar een 36-jarige oplichter uit Almelo. De man benadert in de hele regio bedrijven en biedt hun reclameruimte op bewegwijzering aan. Hij doet dit uit naam van het Nijverdalse bedrijf Region. Dat bedrijf heeft hier echter niets mee te maken. Inmiddels hebben tien ondernemingen uit Hengelo, Almelo, Oldenzaal aangifte gedaan van oplichting. De gedupeerde bedrijven zijn elk voor ongeveer 1000 euro opgelicht.

Doetinchemse vrouw neergeslagen op straat

DOETINCHEM - De politie stelt een onderzoek in naar mishandeling van een 51-jarige vrouw gisteren in het park achter de muziekschool aan de Bizetlaan in Doetinchem. De vrouw werd neergeslagen en is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De vrouw fietste gisterochtend tussen 11.30 en 12.00 uur in het park achter de muziekschool toen ze een groepje jongeren naderde. De jongeren dwongen haar te stoppen en een van hen gaf haar een klap waardoor zij ten val kwam en haar bewustzijn verloor.

Hennepkwekerij in gierkelder gevonden

DOORNSPIJK - De politie heeft gisteren in een gierkelder van een leegstaande boerderij aan de Oude Courageweg in Doornspijk (gemeente Elburg) een hennepkwekerij met ruim 2200 planten ontdekt. Met medewerking van de gemeente Elburg zijn de aanwezige planten en materialen afgevoerd en vernietigd. Energiebedrijf Nuon constateerde na onderzoek dat er illegaal stroom is afgetapt en zal naar verwachting een naheffing opleggen. De politie is een onderzoek gestart naar de eigenaar en de beheerder van de kwekerij.

Politie pakt in Groenlo 43 illegalen op

GROENLO - Tijdens een gezamenlijk onderzoek van de Arbeidsinspectie en de vreemdelingendienst van de politie Achterhoek/IJsselstreek zijn gisteren bij de ontmanteling van een bedrijf in Groenlo 43 arbeidskrachten met een buitenlandse nationaliteit aangetroffen. De betrokken personen bleken niet in het bezit van de vereiste documenten om hier te mogen werken. Het betrof voornamelijk Mexicanen, enkele Polen en Turken. De betrokken personen zijn overgebracht naar het politiebureau in Winterswijk, waar hun identiteit is gecontroleerd.

Man aangehouden na verkrachting ex

TIEL - Een 21-jarige inwoner van Tiel is gisteren aangehouden. De politie verdenkt hem ervan gisteravond zijn 18-jarige ex-vriendin uit Erichem van haar vrijheid te hebben beroofd en te hebben verkracht. De man is in verzekering gesteld en heeft bekend. Gisteravond kreeg de politie de melding dat vanaf het Willem de Zwijgerplein in Geldermalsen de vrouw was meegenomen in een auto. De politie startte een zoekactie en trof de bewuste auto enige tijd later aan op de Lingedijk in Geldermalsen aan. In de auto zaten de Tielenaar met de vrouw. Op het politiebureau zei de vrouw dat de ex-vriend haar van haar vrijheid had beroofd en in de auto had verkracht.

Man besteelt bejaarde vrouw met truc

VELP - Een 86-jarige vrouw uit Velp is deze week in haar woning bestolen na een doortrapte truc. Het slachtoffer kreeg een onbekende man aan de deur die vroeg of hij in haar tuin mocht kijken. Hij zou zijn hondje kwijt zijn. De man wist het vertrouwen van de vrouw te winnen en zij liet hem binnen. Terwijl hij door de woning liep, zag hij kans de portemonnee van het slachtoffer te stelen. De diefstal werd pas later door het slachtoffer ontdekt. Volgens de gedupeerde vrouw zou het gaan om een jongeman met een Surinaams uiterlijk.

Zwolse vrouw steekt buurman neer

ZWOLLE - Een 52-jarige man is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij door een 41-jarige vrouw uit Zwolle met een mes was neergestoken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is aangehouden en ingesloten, aldus gisteren een woordvoerder van de politie IJsselland. De aangehouden vrouw had bij een buurvrouw van het slachtoffer ruiten ingegooid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 22 december 2004

Reformatorisch Dagblad | 23 Pagina's

Politie op zoek naar oplichter uit Almelo

Bekijk de hele uitgave van woensdag 22 december 2004

Reformatorisch Dagblad | 23 Pagina's

PDF Bekijken