Bekijk het origineel

Vrouw opgepakt na bedreiging met mes

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Vrouw opgepakt na bedreiging met mes

4 minuten leestijd

EDE - Een 30-jarige vrouw uit Ede is donderdag door de politie aangehouden op verdenking van bedreiging. Dat is gisteren bekendgemaakt. De vrouw had in een flatwoning een 18-jarige man met een mes bedreigd. De man had kans gezien het mes af te pakken en was daarbij gewond geraakt.

Gorinchemmer koelt

zijn woede op auto

GORINCHEM - Een 36-jarige inwoner van Gorinchem is gisteren aangehouden wegens vernieling van de auto van zijn ex-schoonmoeder. De man was naar de woning van zijn ex-vriendin gegaan om te praten over hun stukgelopen relatie. In de woning trof de man echter de moeder van zijn voormalige vriendin aan. De verdachte probeerde een gesprek met de vrouw aan te knopen, maar die bleek daar niet van gediend. Toen de vrouw vervolgens de woning verliet en in haar auto wilde stappen, vernielde de Gorinchemmer de auto.

Bedrijven Staphorst

doelwit van oplichting

STAPHORST - Bij de politie in Staphorst zijn de afgelopen week twee meldingen binnengekomen van oplichting. Dat is gisteren bekendgemaakt. Bij de bedrijven kwam een fax binnen van De Nationale Bezorg Service dat er een pakketje voor het bedrijf zou zijn binnengekomen. Het bedrijf zou in verband met de afmetingen daarvan een afspraak moeten maken met de chauffeur. Hiervoor moest gebeld worden met een telefoonnummer dat begint met 006. Dit telefoonnummer blijkt een betaalnummer op de Tuvalu-eilanden in de Indische Oceaan te zijn. Wanneer dit wordt gebeld, moet de beller 60 euro betalen. Het pakket wordt bovendien nooit geleverd.

Mannen opgepakt

na nieuwjaarsrel

STEENWIJK - De politie heeft de afgelopen dagen elf Steenwijkers in de leeftijd van 17 tot 42 jaar aangehouden op verdenking van geweld en vernielingen in de nieuwjaarsnacht. Dat is gisteren bekendgemaakt. De elf begingen de overtredingen op de Markt. De mannen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging, poging tot zware mishandeling en het afsteken van illegaal vuurwerk. Op oudejaarsavond en in de nieuwjaarsnacht werden er diverse vernielingen gepleegd. Verder werd er een lawinepijl midden in een groep mensen tot ontploffing gebracht. Daarbij vielen enkele lichtgewonden. De politie kon dezelfde nacht al vier mannen oppakken. Daarna volgden er nog zeven aanhoudingen.

Politie vindt dode

Pool langs A2

WEERT - De politie heeft gisternacht op de vluchtstrook langs de A2 bij Weert in een busje een dode man aangetroffen. De man, een 29-jarige in Limburg verblijvende Pool, zat dood achter het stuur, aldus de politie. Aanvankelijk ging de politie uit van zelfdoding, maar de politie begon daar gisteren in de loop van de dag aan te twijfelen. De politie sluit een misdrijf niet langer uit. Een rijstrook van de A2 werd afgezet voor onderzoek. Het busje van een leasebedrijf uit Den Bosch waarin de man zat, was enkele honderden meters voor de vindplaats twee keer tegen de vangrail gebotst.

Man komt om op

spoorwegovergang

WIJCHEN - Een 26-jarige man uit het Gelderse Wijchen is gistermorgen door een ongeval op een spoorwegovergang in Wijchen om het leven gekomen. Bij de spoorwegovergang liet de man een passerende goederentrein voorbijgaan en stak daarna, tussen de overwegbomen door, de spoorbaan over. Daarbij heeft hij blijkbaar de aanstormende sneltrein, die uit de tegenovergestelde richting kwam, niet gezien. Door het ongeval is het treinverkeer tussen Nijmegen en Oss enkele uren gestremd geweest.

Zwijndrechter gepakt

wegens mishandeling

ZWIJNDRECHT - De politie heeft gisteren een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van een plaatsgenoot tijdens de nieuwjaarsnacht. Het slachtoffer, een eveneens 17-jarige jongen uit Zwijndrecht, liep die nacht met vrienden door een Zwijndrechtse straat toen hij een woordenwisseling kreeg met de verdachte. Toen het slachtoffer weg wilde lopen, werd deze met een bierflesje geslagen. De jongen liep diverse snijwonden op.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 januari 2005

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Vrouw opgepakt na bedreiging met mes

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 15 januari 2005

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

PDF Bekijken