Bekijk het origineel

Vier verdachten schietpartij vast

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Vier verdachten schietpartij vast

3 minuten leestijd

AMSTERDAM - De politie heeft in Amsterdam vier verdachten aangehouden voor een schietpartij waarbij een 33-jarige Amsterdammer in februari voor een café aan de Agatha Christiesingel het leven liet. De verdachten komen uit Amsterdam en zijn van 26 tot 34 jaar oud. Ze zitten vast, aldus de politie gisteren. De aanleiding voor het incident was een ruzie om een biljartbal.

Jongen (5) ernstig gewond na ongeval

BENNEKOM - Een 5-jarige jongen uit Bennekom is donderdag gewond geraakt nadat hij onder een giertank terechtkwam die werd bestuurd door zijn vader. Dat is gisteren door de politie bekendgemaakt. De man reed op zijn erf achteruit. Daarbij is zijn zoontje onder een wiel van de giertank terechtgekomen. De jongen is met ernstig letsel overgebracht naar het UMC-ziekenhuis in Utrecht.

Man opgepakt na uitdelen kaakslag

DORDRECHT - De politie heeft gisteren een 24-jarige man uit Krimpen aan den IJssel aangehouden voor een zware mishandeling eind vorige maand in Dordrecht. De man ging tijdens een basketbalwedstrijd de scheidsrechter te lijf. Het slachtoffer, een 51-jarige inwoner van Enschede, liep daarbij onder meer een gebroken kaak op.

Kudde schapen in Biesbosch

DORDRECHT - Een kudde van 44 schapen graast sinds gisteren in de Hollandse Biesbosch. De kudde zorgt ervoor dat er langs de dijken van het natuurgebied minder hoeft te worden gemaaid.

Drie gewonden bij gasexplosie

ENSCHEDE - Bij een gasexplosie bij een tankstation aan de Broekheurnering in Enschede zijn gisteren drie gewonden gevallen. De explosie vond plaats toen een eigenaar van een camper bezig was met het vullen van zijn gasfles bij een installatie waar auto's lpg kunnen tanken. De man raakte gewond, net als zijn vrouw en kind, die zich in de camper bevonden. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd, aldus een woordvoerder van de politie gisteren.

School Ridderkerk na ontploffing ontruimd

RIDDERKERK - Enkele lokalen van het Gemini College aan de Reijerweg in Ridderkerk werden donderdag ontruimd na een explosie door een vuurwerkbom bij de zijgevel van een van de noodgebouwen. Tijdens het incident waren ongeveer duizend leerlingen en vijftig docenten op de school aanwezig. Politie en brandweer waren snel ter plaatse. Niemand raakte gewond. Ook het gebouw liep geen schade op. De recherche onderzoekt de zaak. Er zijn nog geen verdachten aangehouden, aldus een politiewoordvoerder gisteren.

Dronken jongen veroorzaakt botsing

RIJSSEN - Een 16-jarige beschonken jongeman heeft gisternacht in Rijssen een ongeval veroorzaakt. De jongen reed in de auto van zijn ouders, toen hij op een kruising in aanrijding kwam met een auto die werd bestuurd door een 37-jarige vrouw uit Zuna. Een ademtest wees uit dat de jongen onder invloed van alcohol verkeerde. Hij werd aangehouden, aldus een politiewoordvoerder gisteren.

Kleuter sticht brand in Urk

URK - Een 5-jarig jongetje heeft donderdagavond in zijn ouderlijk huis aan Het Ruim in Urk brand veroorzaakt. Het knaapje had vuurwerk aangestoken en dat al brandend in een spouwmuur geduwd, waardoor het piepschuim vlam vatte. De brandweer bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

Man uit Strijen komt om bij ongeval

WESTMAAS - Een 78-jarige automobilist uit Strijen is donderdagmiddag overleden nadat hij met zijn voertuig tegen een bus botste op de N489 tussen Mijnsheerenland en Westmaas. De man raakte daarbij bekneld en overleed ter plekke. Volgens getuigen begon de auto te slingeren, waarna deze op de verkeerde weghelft terechtkwam. De politie vermoedt dat de man onwel was geworden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 26 maart 2005

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Vier verdachten schietpartij vast

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 26 maart 2005

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

PDF Bekijken