Bekijk het origineel

Ernstig ongeval in Achterberg

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ernstig ongeval in Achterberg

3 minuten leestijd

ACHTERBERG - In Achterberg is vrijdagnacht op de Middelbuurtseweg door nog onbekende oorzaak een auto tegen een boom gebotst. De twee inzittenden raakten zwaargewond. Dat meldde de regionale zender Radio M zaterdag. De slachtoffers zijn een 24-jarige vrouw en een 23-jarige man, beiden uit Veenendaal.

Meisje uit Hardinxveld mishandeld

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Een 14-jarig meisje uit Hardinxveld-Giessendam is gisteren mishandeld en bedreigd door twee meisjes van 14 en 15 jaar uit Sliedrecht. In het ziekenhuis bleek het slachtoffer twee gekneusde kaken en een gekneusde buikwand te hebben opgelopen.

Bouw fietstunnel Koudekerke stilgelegd

KOUDEKERKE - De bouw van de fietstunnel bij de kruising van de Middelburgsestraat en de rondweg bij Koudekerke is stilgelegd. Reden is een onteigeningsprocedure. De huidige eigenaar van het te onteigenen perceel heeft bij de Hoge Raad bezwaar aangetekend tegen het vonnis van vervroegde onteigening van de rechtbank in Middelburg.

Drie gewonden bij ongeval in Lunteren

LUNTEREN - Bij een verkeersongeval in Lunteren zijn zaterdag nacht drie personen gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto's. Twee vrouwelijke inzittenden werden uit de auto geslingerd en raakten gewond. Een bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis Gelderse Vallei gebracht.

Man mishandelt buschauffeur

NIJMEGEN - Een 55-jarige buschauffeur is zaterdagavond op Plein 44 in Nijmegen mishandeld door een nog onbekende man. De chauffeur reed over de Bloemerstraat richting Plein 44 en passeerde daarbij de man. Die probeerde met een hondenketting tegen de bus te slaan. Vervolgens stapte de man, die vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde, in de bus en prikte met zijn vingers in het gezicht van de buschauffeur.

Jongeman vast na mishandeling moeder

SLIEDRECHT - Een 18-jarige jongeman is zaterdag aangehouden nadat hij in de ouderlijke woning aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat in Sliedrecht zijn 40-jarige moeder had mishandeld. De jongen maakte zich tijdens een ruzie zo boos dat hij zijn moeder schopte en een trap tegen haar gooide. Voor het gezin is een hulpverleningstraject gestart.

Gewapende overval op bedrijf Soest

SOEST - Bij een bedrijf aan de Steenhoffstraat in Soest is vrijdag een 22-jarige medewerker overvallen. Dat maakte de politie zaterdag bekend. Een gemaskerde man maakte de medewerker, onder bedreiging van een pistool, geld afhandig. Daarna verliet de overvaller de zaak.

Drie aanhoudingen bij ontruiming kraakpand

UTRECHT - Op last van burgemeester Brouwer van Utrecht is vrijdagavond het kraakpand aan de Vismarkt in Utrecht ontruimd. De ontruiming, waarbij drie personen zijn aangehouden, verliep volgens de politie rustig. Het pand is na de ontruiming afgesloten.

Vernielingen in Wouw

WOUW - Onbekenden hebben afgelopen weekeinde een spoor van vernielingen door het West-Brabantse dorp Wouw getrokken. Deuren, waaronder de kerkdeur, werden bespoten met verf. Auto's werden voorzien van graffiti waaronder uit hakenkruizen en White Power-tekens. Ook was een woning besmeurd met mayonaise en satésaus.

Jongen (12) verdacht van diefstal

ZWIJNDRECHT - Een 12-jarige jongen uit Zwijndrecht is afgelopen weekeinde aangehouden op verdenking van de diefstal van diverse spullen uit de kleedkamers van een sportvereniging in het Noordpark in zijn woonplaats. Het ging onder meer om de diefstal van kleding, een mp3-speler en geld. De jongen wordt nader gehoord.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Ernstig ongeval in Achterberg

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken