Bekijk het origineel

Ruzie op snelweg leidt tot botsing

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Ruzie op snelweg leidt tot botsing

1 minuut leestijd

HARDINXVELD-GIESSENDAM - De politie heeft zaterdag drie personen aangehouden die betrokken waren bij een aanrijding op de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam. Het ongeval ontstond nadat de mannen elkaar langdurig hadden uitgedaagd.

Een 27-jarige bestuurder van een bestelbus uit Gorinchem kreeg het op de rijksweg aan de stok met een 53-jarige man uit Ridderkerk en zijn 22-jarige zoon, die als bijrijder fungeerde. De ruzie ontstond nadat de Gorkumer naar de zin van de 53-jarige Ridderkerker zijn voertuig te dicht naderde, waarna de man die 'toenaderingspoging' met een middelvinger beantwoordde. Over een traject van diverse kilometers daagden beide bestuurders elkaar vervolgens uit met inhalen en afsnijden. Daarbij zou de Gorkumer gezwaaid hebben met een voorwerp dat hij in de auto had liggen.

Bij een benzinestation verlieten beide voertuigen de snelweg. De inwoner van Gorinchem reed links van het benzinestation, zijn Ridderkerkse belager koos voor de rechterkant. Na het tankstation komen beide wegen weer bij elkaar, zodat het daar hopeloos misging. Omdat beide bestuurders niet wilden toegeven, klapten de voertuigen op elkaar. De materiƫle schade aan beide auto's was groot. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Ruzie op snelweg leidt tot botsing

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 april 2005

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken