Bekijk het origineel

Verkeersdode in Daarlerveen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Verkeersdode in Daarlerveen

3 minuten leestijd

DAARLERVEEN - Bij een verkeersongeval in het Overijsselse Daarlerveen is vrijdagavond een 18-jarige inzittende van een auto uit Vroomshoop om het leven gekomen. Het slachtoffer zat in de auto van een even oude plaatsgenoot die vermoedelijk in een bocht de macht over het stuur verloor en tegen een boom reed. De bestuurder van het voertuig ligt nog in het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Dodelijk ongeval

in Deurningen

DEURNINGEN - Een 85-jarige vrouw uit Hengelo is afgelopen vrijdag bij een verkeersongeval in Deurningen (O) om het leven gekomen. Een 19-jarige automobilist reed het slachtoffer aan op het moment dat zij op haar fiets de weg overstak. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Kip verliest kop

in Kampen

KAMPEN - Een 53-jarige inwoner van Kampen is zaterdagavond in zijn woning aangehouden nadat hij eerder die avond bij de kinderboerderij in zijn woonplaats de kop van een kip had getrokken. Twee getuigen zagen dat de man de kop van een van de kippen aftrok. Een van de getuigen volgde de man samen met de beheerder van de kinderboerderij. Hierdoor kon de man enige tijd later worden aangehouden.

Foetus aangetroffen in

Zuiderpark Rotterdam

ROTTERDAM - In het Zuiderpark in Rotterdam is vrijdagavond een foetus aangetroffen. Een vrouw die met haar honden aan het wandelen was, vond de foetus in een plastic zak. Dat deelde de politiewoordvoerder gisteren mee.

Dode vrouw gevonden

op parkeerplaats

ROTTERDAM - Surveillerende agenten hebben zaterdagochtend vroeg op een parkeerplaats bij de Drinkwaterweg in Rotterdam het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. De politie vermoedt dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Portiers bedreigd met

stroomstootwapen

WAGENINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op het 5 Meiplein in Wageningen een 23-jarige man en een 18-jarige vrouw uit Wageningen aangehouden voor dreigen met een stroomstootwapen. De man zou de portiers van een horecagelegenheid hebben bedreigd met het verboden wapen. Het tweetal is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Arnhem.

Arnhemmer slaat

buschauffeur

WESTERVOORT - De politie heeft vrijdagavond in Westervoort een 22-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van het mishandelen van een buschauffeur. De jongeman stapte bij een halte in de bus. Daar sprak hij de chauffeur aan over de reden waarom deze zo laat was. Om zijn woorden kracht bij te zetten zou hij de bestuurder van de bus direct een aantal klappen hebben gegeven. De chauffeur zou hierdoor kneuzingen in zijn gezicht hebben opgelopen en zijn bril zou zijn vernield. Gewaarschuwde agenten konden de verdachte in de omgeving aanhouden. De Arnhemmer is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

Politie zoekt daders

mishandeling

WESTERVOORT - De politie is nog op zoek naar twee daders van de mishandeling van een 35-jarige man uit Velp. Het slachtoffer liep zaterdagmiddag in Westervoort diverse verwondingen op, waaronder een gebroken kaak. De man uit Velp zou vanuit zijn auto twee jongens op een scooter hebben aangesproken op hun verkeersgedrag. Toen de man uit Velp uit zijn auto stapte, ontstond er een vechtpartij. Het slachtoffer zou zijn geslagen en geschopt.

Stroomstoring treft

Schouwen-Duiveland

ZIERIKZEE - Delen van Schouwen-Duiveland zijn gisteren getroffen door een stroomstoring. Onder meer Brouwershaven en Kerkwerve zaten uren zonder stroom. Wat de storing, die rond een uur of negen 's morgens begon, veroorzaakt heeft, is nog niet bekend.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 augustus 2005

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Verkeersdode in Daarlerveen

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 augustus 2005

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken