Bekijk het origineel

Treinverkeer Alphen stil na botsing schip

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Treinverkeer Alphen stil na botsing schip

3 minuten leestijd

ALPHEN A/D RIJN - Het treinverkeer tussen Alphen aan den Rijn en Bodegraven heeft zaterdagochtend stilgelegen doordat een binnenvaartschip tegen de brug over de Gouwe was gevaren. Na inspectie van de brug mochten vanaf 13.00 uur de treinen weer rijden. De vertraging voor treinreizigers liep op tot een uur.

Jongeren aangehouden

voor overval snackbar

APELDOORN - De politie heeft zaterdagavond acht jongeren aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een overval op een snackbar in Apeldoorn. Twee jongeren bedreigden de medewerker van het cafetaria met een mes en gingen er met een onbekend geldbedrag in een auto vandoor.

Politie laat lijnbus

naar bureau rijden

DRIEL - De politie heeft gisternacht in het Gelderse Driel een complete lijnbus naar het bureau laten rijden nadat acht passagiers vernielingen in de bus hadden aangericht. Uiteindelijk is proces-verbaal opgemaakt tegen twee van hen, een 26-jarige inwoner van Heteren en een 19-jarige man uit Andelst. De overige inzittenden zijn daarop vrijgelaten.

Automobliste te water

na uittrekken jas

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Een 38-jarige vrouw uit Gorinchem is zaterdag op de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam met haar auto te water geraakt. De vrouw deed tijdens het rijden haar jas uit en probeerde vervolgens haar gordel weer om te doen. Daarbij gaf ze een ruk aan haar stuur, waardoor de auto van de weg raakte. De vrouw liep een hoofdwond op.

Explosieven gevonden

in weiland Koudekerke

KOUDEKERKE - In een weiland aan de Duinstraat in Koudekerke (Zeeland) zijn dit weekeinde tijdens werkzaamheden vier explosieven uit de grond gehaald. Bij verder onderzoek bleek dat er nog zes granaten van zo'n 300 kilo per stuk onder de grond lagen. De granaten zijn inmiddels allemaal veiliggesteld.

Agenten Nijmegen met

vuurwapen bedreigd

NIJMEGEN - Agenten zijn zaterdag in Nijmegen bedreigd door een man met een vuurwapen. De agenten troffen een als gestolen gesignaleerde auto aan op een parkeerdek aan het Groene Balkon in Nijmegen. Toen agenten een man bij de auto wilden aanhouden, trok deze plotseling een vuurwapen en bedreigde daarmee de agenten. De nog onbekende man ging er vervolgens te voet vandoor.

Jongens gooien

voorwerp van viaduct

RIJSWIJK - Twee 10-jarige jongens uit Rijswijk zijn zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van het gooien van voorwerpen van het fietsviaduct op de Prinses Beatrixlaan. Tijdens het verhoor bekende een van de jongens tegen een tak te hebben getrapt, die op een auto belandde.

Brand in palmpulp

in loods Botlekgebied

ROTTERDAM - In het Botlekgebied, het industriegebied ten westen van Rotterdam, heeft gisteravond brand gewoed in een loods vol met palmpulp. Persoonlijke ongelukken hebben zich niet voorgedaan. Metingen van de milieudienst Rijnmond hebben geen vrijgekomen gevaarlijke stoffen aangetoond.

Meisje zwaargewond

na aanrijding

SLIEDRECHT - Een 17-jarig meisje uit Sliedrecht is in de nacht van zaterdag op zondag door een auto aangereden. Het meisje raakte hierbij zwaargewond. De Sliedrechtse stond met een jongen aan de kant van de weg te praten, toen een auto, die te veel rechts reed, haar schepte. Zij werd met een schedelbasisfractuur en nekletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Opheusdenaar moet

rijbewijs inleveren

TIEL - Een 18-jarige bestuurder uit Opheusen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rijbewijs in moeten leveren. De politie hield de jongeman aan nadat hij te hard had gereden en onjuiste verlichting voerde. Een blaastest wees uit dat hij veel te veel had gedronken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 21 november 2005

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Treinverkeer Alphen stil na botsing schip

Bekijk de hele uitgave van maandag 21 november 2005

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken