Bekijk het origineel

Vrouw, kind en agent te water in Den Haag

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vrouw, kind en agent te water in Den Haag

3 minuten leestijd

DEN HAAG - Bij een ongeval in Den Haag zijn gisteren een vrouw met haar acht maanden oude dochter een een politieagent te water geraakt. De 23-jarige vrouw raakte het eerst in de sloot, nadat zij slipte door plaatselijke gladheid. Een 24-jarige politieagent die met zijn surveillancevoertuig achter de vrouw reed, probeerde haar te ontwijken, kantelde en kwam ook in het water terecht. De vrouw en haar dochter kwamen met de schrik vrij. De agent wist zichzelf te bevrijden en raakte daarbij lichtgewond.

Dordtse buren beboet na handgemeen

DORDRECHT - Twee buren uit Dordrecht zijn zondag slaags geraakt, nadat een van hen het gazon van een flat aan de Troelstraweg had vernield vanwege een verhuizing. Een 64-jarige man sprak zijn 25-jarige buurtbewoner aan op de sporen van verhuisbusjes in de groenstrook. Na een woordenwisseling ontstond een vechtpartij, waarbij de twee kemphanen lichtgewond raakten. Beiden werden bekeurd.

Man vast na inrijden op groep mensen

KRIMPEN AAN DE LEK - Een 32-jarige Rotterdammer is dit weekend aangehouden nadat hij in Krimpen aan de Lek met een auto op een groep personen was ingereden. Tevens werd zijn 29-jarige broer uit Capelle aan den IJssel opgepakt. De twee mannen hadden zaterdagmorgen vroeg in het centrum van Krimpen aan de Lek ruzie gekregen met een groep jongeren. De 32-jarige man stapte in de auto van zijn broer en reed in op de groep. Drie personen en een hond raakten gewond. Een 17-jarige jongen is naar het ziekenhuis gebracht.

Start sloop winkels Nieuwerkerk

NIEUWERKERK A/D IJSSEL - De eerste sloopactiviteiten voor de ontwikkeling van het koopcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan de IJssel zijn begonnen. Het nieuwe centrum zal ongeveer 2850 vierkante meter beslaan. Daarboven komen 101 woningen. Het is de bedoeling dat het koopcentrum begin 2008 gereed is.

Politie onderzoekt ongeval bij Oegstgeest

OEGSTGEEST - De politie doet onderzoek naar het ongeval op de A44 ter hoogte van de afrit Oegstgeest-Noord met een dodelijke afloop voor een 54-jarige Lissenaar. De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over het hinderlijke rijgedrag van twee bij de aanrijding betrokken auto's. Op donderdagavond, even voor 23.00 uur, werd door dit gedrag een aanrijding veroorzaakt met een derde auto. Een vierde auto kon de aanrijding niet meer ontwijken. De Lissenaar in deze auto overleed ter plaatse. Vervolgens reed er nog een vijfde auto tegen de gestrande auto's aan.

In de vangrail na irritatie linksrijder

PAPENDRECHT - Een 22-jarige automobilist uit Bleskensgraaf is zondagavond ter hoogte van Papendrecht met zijn voertuig tegen een vangrail gebotst. De man ergerde zich op de A15 aan een medeweggebruiker die constant links bleef rijden. Toen de bestuurder hem rechts inhaalde om daarmee aan te geven dat hij verkeerd bezig was, gaf de linksrijder een ruk aan het stuur. Hierdoor raakte de 22-jarige in een slip en botste. Hij werd met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Ridderkerker dronken in brommobiel

RIDDERKERK - Een 66-jarige Ridderkerker is bekeurd omdat hij dronken rondreed in zijn brommobiel. Agenten zagen het karretje zondagavond slingeren over bijna de hele rijbaan van de Verlengde Kerkweg en de Frans Halsstraat. De chauffeur bleek ruim vier keer zo veel gedronken te hebben als wettelijk is toegestaan. Zijn brommobiel is in beslag genomen.

Politie zoekt vermist meisje

TILBURG - De Tilburgse politie is al ruim een week op zoek naar de 15-jarige Aylin Bahadin. Het meisje heeft vorige week maandag in depressieve toestand haar ouderlijk huis in Tilburg verlaten, waarna niets meer van haar is vernomen. Ze zou een afscheidsbrief hebben geschreven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 29 november 2005

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Vrouw, kind en agent te water in Den Haag

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 29 november 2005

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken