Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Toekomstige kok is dol op pittige kruiden

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Toekomstige kok is dol op pittige kruiden

Jan-Pieter: Als de paprika geel was, zag de salade er nog vrolijker uit

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

"Oei, da's scherp." Terwijl Jan-Pieter 't Hart (10) knoflook in stukjes snijdt, knippert hij snel met zijn ogen. Er druppelen nog net geen tranen over zijn wangen. "Het lijkt wel een ui. Daar krijg ik ook altijd traanogen van."

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 10 december 2005

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Toekomstige kok is dol op pittige kruiden

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 10 december 2005

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's