Bekijk het origineel

Almelose vrouw (89) levenloos gevonden

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Almelose vrouw (89) levenloos gevonden

3 minuten leestijd

ALMELO - Een 89-jarige vrouw uit Almelo die sinds afgelopen zaterdag werd vermist, is gistermiddag levenloos aangetroffen in de omgeving van zorgcentrum De Koppel, waar zij woonde. Zij had een ongelukkige val met haar rollator gemaakt. Een misdrijf wordt uitgesloten, liet de politie weten.

Almere bestrijdt vandalisme

ALMERE - Burgemeester en Wethouders van Almere willen 63.000 euro extra uittrekken voor vandalismebestrijding. Het gaat vooral om vandalisme bij de scholen. De gemeente wil zo spoedig mogelijk een coördinator aanstellen die zich met de bestrijding gaat bezighouden.

Edese man vast voor bedreiging

EDE - Een 49-jarige man uit Ede is zondagmiddag aangehouden op verdenking van vernieling en bedreiging. De man zou bij een familielid in zijn woonplaats aan de deur zijn geweest en daar gedreigd hebben de bewoners iets aan te doen. De 43-jarige hoofdbewoner waarschuwde daarop de politie. De Edenaar werd in zijn woning aangehouden.

Man (60) gewond van het ijs gehaald

ELLECOM - Politie, brandweer en ambulancedienst hebben gisterochtend een gewonde man van het ijs gehaald op een water langs de Ellecomsedijk in het Gelderse Ellecom. Het slachtoffer, een 60-jarige man uit Angerlo, was tijdens het schaatsen gevallen. De man had vermoedelijk een heup gebroken.

Kritiek op plan voor centrum Emmeloord

EMMELOORD - Wethouder J. Mulder van de gemeente Noordoostpolder heeft een golf van kritiek over zich heen gekregen in verband met voorstellen voor het wijzigen van de centrumplannen voor Emmeloord. Met name de winkeliers willen niet dat het plein De Deel wordt volgebouwd. Ook vinden ze dat de oostzijde van het centrum te weinig aandacht krijgt.

Fietser (58) overlijdt alsnog na aanrijding

HENGELO - Een 58-jarige fietser is zondag in het ziekenhuis bezweken aan de verwondingen die hij een week geleden opliep bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats Hengelo (Ov.). Het slachtoffer werd vorige week maandag geschept door een 25-jarige automobiliste uit Didam, en werd in kritieke toestand over gebracht naar het ziekenhuis.

Bezoekers blij met Oostvaardersplassen

LELYSTAD - Bezoekers van de Oostvaardersplassen hebben zich de afgelopen weken erg tevreden getoond over het beheer van het natuurgebied in Flevoland. Dat is gebleken uit een enquête die is gehouden onder bezoekers. Vooral de ongereptheid van het gebied en de vele vogelsoorten werden gewaardeerd. Het natuurgebied tussen Almere en Lelystad trekt jaarlijks ruim 200.000 bezoekers.

Op hol slaan paard kost man het leven

NIJETRIJNE - Een 46-jarige man uit Oldetrijne (Friesland) is in de nacht van zondag op maandag overleden aan de verwondingen die hij zondag opliep nadat zijn paard bij Nijetrijne op hol was geslagen. De man viel van zijn wagen toen het paard op hol sloeg. Hij man raakte zwaargewond.

Rechtszaak wegens vernielen politiewagen

OOSTERBEEK - Twee 18-jarige inwoners van Oosterbeek moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden wegens vernieling van een politiewagen in hun woonplaats. De twee werden afgelopen weekend aangehouden wegens overlast. Daarbij klommen zij op de auto en liepen eroverheen. Er ontstond schade aan het dak.

Flat gekraakt voor asielzoekers

WAGENINGEN - Wageningse studenten hebben gistermorgen een flat aan de Kolkakkerweg in hun gemeente gekraakt om uitgeprocedeerde asielzoekers onderdak te bieden. De flat met zeventien wooneenheden stond al meer dan een jaar leeg, aldus een van de krakers. Ongeveer vijftig krakers houden de flat sinds gistermorgen bezet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 31 januari 2006

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Almelose vrouw (89) levenloos gevonden

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 31 januari 2006

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken