Bekijk het origineel

Albergenaar (52) overlijdt na aanrijding

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Albergenaar (52) overlijdt na aanrijding

3 minuten leestijd

ALBERGEN - Een 52-jarige man uit Albergen, bij Almelo, is gisternacht in zijn woonplaats om het leven gekomen na een aanrijding. Dat politie gaat ervan uit dat de man terwijl hij fietste door een auto is geschept. Van de bestuurder van het voertuig ontbreekt nog elk spoor. De fiets van de man is na de aanrijding waarschijnlijk honderden meters meegesleurd.

Lichaam ontdekt in kanaal Alkmaar

ALKMAAR - De brandweer heeft gisterochtend het lichaam van een man uit het Noord-Hollands Kanaal bij de Friesebrug in Alkmaar gehaald. Volgens de politie is hij door verdrinking om het leven gekomen. Er zijn geen sporen van een misdrijf aangetroffen.

Apeldoorner opgepakt na mishandelen meisje

APELDOORN - De politie heeft gisternacht een 34-jarige Apeldoorner ingesloten nadat hij op de Loolaan in zijn woonplaats een 16-jarig meisje had bedreigd en mishandeld. De verdachte sloeg en schopte haar en bedreigde haar met een mes.

Barnevelder overlijdt door bedrijfsongeval

BARNEVELD - Een 48-jarige man uit Barneveld die vorige week ernstig gewond raakte door een bedrijfsongeval aan de Kleimansbeek in Barneveld, is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden aan zijn verwondingen. Dat is gisteren bekendgemaakt. De man was tijdens werkzaamheden op een bouwterrein gevallen. Hij liep ernstig hoofdletsel op.

Brillenzaak Elst doelwit ramkrakers

ELST - Een brillenzaak in het centrum van Elst is gisternacht doelwit geweest van ramkrakers. De daders vernielden de pui aan de voorzijde van het pand. Ze gingen er met brillen en een geldbedrag vandoor.

Mannen opgepakt na inrijden op fietser

LETTELE - De politie heeft gisternacht twee mannen uit Holten en Bathmen aangehouden voor poging doodslag. De mannen van 19 en 21 jaar waren op de Holterweg in Lettele, gemeente Deventer, met hun auto ingereden op een 19-jarige inwoner van Holten. Het slachtoffer fietste daar met twee vrienden toen hij van achteren door de auto werd aangereden. Doordat hij in een sloot sprong, kon hij ontkomen aan zijn belagers.

Man (77) komt om bij ongeval in Lijnden

LIJNDEN - Een 77-jarige man uit Badhoevedorp is gisteren om het leven gekomen door een ongeval in Lijnden, gemeente Haarlemmermeer. Het slachtoffer raakte volgens de politie met zijn auto van de weg en raakte een boom die in de berm stond.

Dode en gewonden bij ongeval Ossendrecht

OSSENDRECHT - Bij een verkeersongeval in Ossendrecht, gemeente Woensdrecht, is gistermiddag een 65-jarige vrouw uit Bergen op Zoom om het leven gekomen. Haar 39-jarige zoon, die de auto bestuurde, raakte zwaargewond. Ook de 38-jarige vriendin van de man en hun twee dochtertjes van 7 en 12 jaar raakten gewond. De auto met de vijf slachtoffers werd geraakt door een vrachtwagen. De chauffeur heeft de auto waarschijnlijk over het hoofd gezien toen hij wilde afslaan.

Schiedammer met stuk hout mishandeld

SCHIEDAM - Een 24-jarige Schiedammer is zondagavond op de Harreweg mishandeld door vier jongens. Dat is gisteren bekendgemaakt. Een van hen sloeg het slachtoffer met een stuk hout op zijn hoofd, waardoor hij op de grond viel. Toen de man op de grond lag, kreeg hij diverse schoppen tegen zijn benen.

Vrouw bezweken na ongeval bij Apeldoorn

WENUM WIESEL - Een 75-jarige vrouw uit Wenum Wiesel, gemeente Apeldoorn, die vrijdagochtend zwaargewond raakte bij een verkeersongeval, is zaterdag aan haar verwondingen overleden. Het ongeval gebeurde toen de vrouw voor een auto reed en plotseling linksaf sloeg. De vrouw werd door de langzaam rijdende auto geschept en kwam ten val.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 februari 2006

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Albergenaar (52) overlijdt na aanrijding

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 februari 2006

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken