Bekijk het origineel

Weekendverkeer eist vier mensenlevens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Weekendverkeer eist vier mensenlevens

2 minuten leestijd

APELDOORN - Ongevallen tijdens het afgelopen weekend en vanmorgen hebben vier mensen het leven gekost.

Bij een auto-ongeval in Vianen is één persoon om het leven gekomen. Het gaat om iemand die vannacht met een auto tegen een boom is gebotst, meldde een woordvoerder van de politie. Over de identiteit van de dode en de oorzaak van het ongeluk kon de politie vanmorgen nog niets zeggen.

In Udenhout vond vanmorgen eveneens een dodelijk on-geluk plaats. Ook hier kon de politie nog niets vertellen over de identiteit van het slacht-offer en de oorzaak van het ongeluk.

Een 47-jarige man uit Delfgauw is vrijdagavond overleden nadat hij was aangereden in Pijnacker. Hij wilde de Delftsestraatweg oversteken, toen hij werd overreden door een 45-jarige automobilist uit Delft. De automobilist kwam uit tegenovergestelde richting rijden en kon het slachtoffer niet ontwijken.

Omstanders hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Een 15-jarige jongen is gistermiddag met een professionele indoorkart tegen een boom gebotst op de Windmolenweg in Boekelo. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen overleed. Dat meldde de politie gisteravond.

Het ongeval in het Overijsselse dorp gebeurde rond 14.45 uur. De jongen had zijn skelter om onbekende redenen niet onder controle, vermoedt de politie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 3 april 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Weekendverkeer eist vier mensenlevens

Bekijk de hele uitgave van maandag 3 april 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken