Bekijk het origineel

Man aangehouden na echtelijke twist

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man aangehouden na echtelijke twist

4 minuten leestijd

ALBLASSERDAM - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 39-jarige man uit Alblasserdam aangehouden in zijn woning in de Troelstrastraat. De man had ruzie met zijn 34-jarige vrouw en dat liep danig uit de hand. Buurtbewoners hoorden het gegil en geschreeuw van het echtpaar en waarschuwden de politie, zo zei een woordvoerder gisteren.

Voorbijganger vindt

dode man bij Assen

ASSEN - Een voorbijganger heeft gisterochtend in een sloot in de omgeving van Assen een dode man gevonden. Dat meldde een woordvoerder van de politie. De man lag onder een fiets. De politie ging in eerste instantie uit van een verkeersongeval maar is inmiddels een nader onderzoek gestart.

Dronken bestuurder

richt ravage aan

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht heeft zaterdagavond in de Prunusstraat in zijn woonplaats een ravage veroorzaakt. De man was zo dronken dat hij achter het stuur in slaap viel. De bestuurder raakte vier auto's voordat hij tegen een vijfde tot stilstand kwam. Ook raakte hij twee fietsende meisjes van tien jaar oud, die ongedeerd bleven. De man werd aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Automobilist vast

na rammen politiebus

HELLEVOETSLUIS - Een 25-jarige man uit Hellevoetsluis is zaterdagavond opgepakt nadat hij met zijn auto een politiebusje ramde. Agenten wilden de man laten stoppen, omdat hij kort daarvoor bij een verkeersruzie een deuk in de auto van een 47-jarige plaatsgenoot had getrapt. Daarop reed de man op het politievoertuig in. Zijn eigen auto raakte zo beschadigd dat hij niet verder kon rijden.

Amerikaan fors beboet

voor dronken autorijden

KRIMPEN A/D IJSSEL - Een 61-jarige Amerikaan is zaterdag op de Beethovenlaan in Krimpen aan den IJssel aangehouden, omdat hij dronken achter het stuur zat. De man had vier keer zo veel alcohol op als is toegestaan. Omdat de man geen Nederlander is, moest hij de boete ter plaatse voldoen. De man moest 1000 euro betalen.

Liendenaar (16) bekent

mishandeling stieren

LIENDEN - Een 16-jarige jongen heeft bekend vorige week drie stieren in Lienden te hebben mishandeld. De eigenaren zeiden gisteren dat de jongen zich bij hen heeft gemeld. De jongen schoot de stieren met pijltjes in hun scrotum, waardoor ze ernstig ziek werden.

Nijmegenaar vast na

aangifte verkrachting

NIJMEGEN - Een 33-jarige Nijmegenaar is gisterochtend in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van verkrachting. Een vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan van het delict, dat eerder die nacht in een woning zou hebben plaatsgevonden. Direct na de melding hebben enkele rechercheurs met de vrouw gesproken. Daarnaast zijn enkele getuigen gehoord.

Wageninger (17) van

mishandeling verdacht

WAGENINGEN - Een 17-jarige Wageninger is zaterdagavond aangehouden op verdenking van de mishandeling van een even oude plaatsgenoot. Bij de politie kwam die avond een melding binnen van een gewonde jongeman op de Nobelstraat in Wageningen. Agenten troffen daar het slachtoffer en de verdachte aan. Om nog onduidelijke reden zou de 17-jarige Wageninger de ander een slag tegen het hoofd hebben gegeven. Na de klap viel het slachtoffer op de grond en zou de verdachte hem tegen de buik hebben geschopt.

Man bespuit passant

met bijtende vloeistof

WEERT - De politie heeft voor zijn woning een 33-jarige man uit Weert aangehouden, omdat hij ervan verdacht wordt een bijtende vloeistof in het gezicht van een 58-jarige man uit het Belgische Molenbeersel te hebben gespoten. Dat meldde de politie gisteren. Het voorval deed zich vrijdag voor. De 33-jarige verdachte was het er niet mee eens dat de 58-jarige man over een tegelpad achter zijn huis liep. Vervolgens spoot hij hem een onbekende bijtende stof in het gezicht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juni 2006

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Man aangehouden na echtelijke twist

Bekijk de hele uitgave van maandag 26 juni 2006

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken