Bekijk het origineel

Schade na gooien voorwerp van viaduct

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Schade na gooien voorwerp van viaduct

3 minuten leestijd

ARNHEM - Een 52-jarige man heeft zaterdagavond zware schade aan de voorruit van zijn auto opgelopen op de Pleijweg in Arnhem. Zelf kwam hij met de schrik vrij. Bij het passeren van een viaduct was er kennelijk een hard voorwerp op de voorruit terecht gekomen. Een dader werd niet aangetroffen.

Jongen (15) verdacht

van bestelen vader

DOESBURG - De politie heeft gisternacht een vijftienjarige jongen uit Doesburg aangehouden. Hij zou bij het huis van zijn vader hebben ingebroken en enkele spullen hebben gestolen. De vader ontdekte de diefstal bij thuiskomst.

Opstootjes bij

Gorkums café

GORINCHEM - In de nacht van vrijdag op zaterdag is het onrustig geweest op de Grote Markt in Gorinchem. Rond 3.30 uur schopte een 27-jarige dronken man herrie bij een horecagelegenheid waar portiers hem de toegang weigerden. De man probeerde de gewaarschuwde agenten te bijten. Even later moest de politie opnieuw ingrijpen toen een grotere groep voor een opstootje zorgde rond dezelfde gelegenheid.

Politie voorkomt

illegale houseparty

HEMMEN - Aan de Boelenhamsestraat in Hemmen heeft de politie vrijdagavond een illegale houseparty weten te voorkomen. Gewaarschuwde agenten troffen tien personen aan die bezig waren met het opbouwen van een geluidsinstallatie. Aangezien geen vergunning voor een party was afgegeven, lieten de agenten de groep de installatie afbreken.

Jongens vernielen

dak gemeentehuis

MILLINGEN A/D RIJN - Drie mannen van 20, 22 en 25 jaar oud zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat ze vernielingen aanrichtten aan het dak van het gemeentehuis in Millingen aan de Rijn. Dakpannen en een schoorsteen bleken beschadigd te zijn.

Man omgekomen bij

ongeval Nieuwdorp

NIEUWDORP - Bij een eenzijdig ongeval met een bestelbus is gisteravond laat in het Zeeuwse Nieuwdorp een nog onbekende man overleden. Eén inzittende is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Eigenaar afval wil

ambtenaar omkopen

OPIJNEN - Een 44-jarige inwoner van Waardenburg is aangehouden nadat hij een milieucontroleur probeerde om te kopen. De ambtenaar had hem ontboden als eigenaar van een hoeveelheid bouw- en sloopafval die gedumpt was op een terrein aan de Estse Omloop in Opijnen. De milieucontroleur wilde een boete van 260 euro opleggen. Daarop bood de man de controleur 100 euro aan wanneer deze het daarbij zou laten. Daarop bracht de politie hem over naar het bureau in Tiel.

Vrouw gewond,

konijn gered

STAD A/H HARINGVLIET - Een 24-jarige vrouw uit Willemstad is zaterdagmorgen in Stad aan 't Haringvliet gewond geraakt toen ze met haar auto in de sloot terechtkwam. De vrouw raakte de macht over het stuur kwijt toen ze uitweek voor een konijn dat overstak. De vrouw werd met onder meer ernstige rugklachten opgenomen in het Erasmus MC in Rotterdam. Voor zover bekend bleef het konijn ongedeerd.

Politie vindt dode

in Aarkanaal

TER AAR - Na een tip van passanten vond de politie zaterdagmorgen in het Aarkanaal in Ter Aar het lichaam van een 70-jarige vrouw uit die plaats. Ze woonde alleen. De politie sluit uit dat de vrouw het slachtoffer is geweest van een misdrijf.

Politie waarschuwt

voor babbeltrucs

ZWIJNDRECHT - De politie in de regio Zwijndrecht waarschuwt voor telefonische oplichterspraktijken. De afgelopen dagen is het een paar keer voorgekomen dat inwoners werden gebeld door een zogenaamde medewerker van een energie- of telecombedrijf. In alle gevallen werd als smoes gebruikt dat betrokkene geld terugkrijgt of is uitgekozen voor een speciale aanbieding.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 14 augustus 2006

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Schade na gooien voorwerp van viaduct

Bekijk de hele uitgave van maandag 14 augustus 2006

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken