Bekijk het origineel

Jongen opgepakt na mishandeling

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jongen opgepakt na mishandeling

3 minuten leestijd

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een zeventienjarige jongen uit Borculo aangehouden wegens mishandeling van een agent. De agent raakte lichtgewond nadat hij ingreep bij een vechtpartij op de Korenmarkt. De Borculoƫr sloeg de agent in het gezicht.

Dode door ongeval met rooimachine

DE WEERE - Aan de Oosterboekelweg in het Noord-Hollandse De Weere is gisteren een 54-jarige man in een rooimachine terechtgekomen en ter plaatse overleden. De man was alleen op een aardappelveld aan het werk. Vermoedelijk is hij gestruikeld en voorover in de machine gevallen.

Fitte Dordtenaar (73) achterhaalt dief

DORDRECHT - Een 73-jarige inwoner van Dordrecht is er zaterdag in geslaagd een inbreker die er met zijn geld vandoor ging, onschadelijk te maken. Toen de man in zijn woning aan het Sint-Jacobsplein naar beneden kwam, zag hij dat er iemand in zijn achtertuin liep. De onbekende ging er onmiddellijk vandoor toen hij de bewoner zag. De Dordtenaar bedacht zich geen ogenblik en zette de achtervolging in. Bij de Lange IJzeren Brug kreeg hij de 37-jarige verdachte te pakken. De zeventiger trok de dief achterover en hield de man met hulp van een voorbijganger onder controle tot de politie arriveerde. De dief had uit de woning een geldkistje en een portefeuille weggenomen.

Man opgepakt voor oplichten zus

DORDRECHT - De politie in Amsterdam heeft zaterdag een 22-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man had een telefoonabonnement op naam van zijn 19-jarige zus uit Dordrecht afgesloten. Die kreeg een rekening van ruim 2100 euro. De vrouw wist van niets en deed aangifte. Na onderzoek bleek dat haar broer haar handtekening had nagebootst en haar adres had gebruikt. De man is in verband met het onderzoek naar Dordrecht overgebracht.

Hond onderschept karatetrap

DORDRECHT - Een 19-jarige inwoner van Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag door een politiehond gebeten in zijn elleboog, schouder en knie. De man moest in een ziekenhuis worden behandeld. De Dordtenaar was betrokken bij een vechtpartij in een discotheek. De 19-jarige zette een vliegende karatetrap in. De hond onderschepte de man in de lucht en beet geducht van zich af. De vechtpartij was direct voorbij.

Vijf arrestaties na schermutselingen

EDE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vijf personen aangehouden na schermutselingen op en rond het Museumplein in Ede. Het betrof onder anderen een vrouw die agenten beledigde die probeerden haar vriend aan te houden.

Wegpiraat raakt rijbewijs kwijt

GOEDEREEDE - Een 49-jarige motorrijder uit Dirksland is zaterdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed in Rockanje 111 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. Na een achtervolging werd hij in Goedereede aangehouden.

Man dreigt echtgenote met zwaard

RENKUM - De politie heeft vrijdag een 62-jarige man aangehouden. Hij zou bij een huiselijke ruzie zijn 57-jarige vrouw hebben bedreigd met een zwaard. De vrouw vluchtte de woning uit en waarschuwde de politie.

Vrachtwagen kantelt: A16 uren dicht

ROTTERDAM - De A16 is gistermiddag tussen Dordrecht en Rotterdam uren gestremd geweest door een gekantelde vrachtwagen met warm asfalt. Het asfalt belandde daardoor op het wegdek.

Man bedreigt moeder met schaar

ZWIJNDRECHT - De politie heeft zaterdag een 22-jarige inwoner van Zwijndrecht aangehouden die eerder die dag zijn moeder bedreigde. Hij had zijn woorden kracht bijgezet door met een schaar te dreigen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 augustus 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Jongen opgepakt na mishandeling

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 augustus 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken