Bekijk het origineel

Verdachte zedenzaak in Breda gezocht

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Verdachte zedenzaak in Breda gezocht

3 minuten leestijd

BREDA - De politie is op zoek naar een 54-jarige man die onlangs een 9-jarig meisje in Breda seksueel zou hebben misbruikt. Omdat de verdachte in het verleden tot lange gevangenisstraffen is veroordeeld in verband met zedenmisdrijven, heeft justitie gisteren een opsporingsbericht verspreid waarin de verdachte met naam wordt genoemd.

Twintig kandidaten

burgemeester De Bilt

DE BILT - Op de vacature van burgemeester van de gemeente De Bilt hebben twintig personen gereageerd, van wie vijf vrouwen en vijftien mannen. Zeven kandidaten zijn lid van de VVD, vier van het CDA, twee van de PvdA en zes van D66. Van één kandidaat is de politieke kleur niet bekend. Aan het eind van dit jaar gaat de huidige Biltse burgemeester, mr. A. Tchernoff, met pensioen.

Jongen (5) valt uit

raam in Den Haag

DEN HAAG - Een vijfjarig kind uit Den Haag is vrijdagmiddag gewond geraakt na een val uit een raam van zijn woning aan de De Heemstraat. Mede vanwege diverse verklaringen van omwonenden werd de stiefvader van het jongetje aangehouden. De 36-jarige Hagenaar moest op het ventje en zijn zusje passen, maar had hen alleen gelaten. Het jongetje is met hoofdwonden opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis.

Aanhoudingen na

schietpartij in Dordt

DORDRECHT - Een 28-jarige inwoner van Dordrecht is vrijdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in zijn woonplaats. De man meldde zich met een schotwond bij het ziekenhuis. Inmiddels heeft de politie vijf aanhoudingen verricht in verband met het schietincident. De politie kon nog geen nadere mededeling doen over de achtergronden van het incident.

Politie pakt doorrijder

uit Stellendam op

HELLEVOETSLUIS - De politie heeft in Hellevoetsluis zaterdagmiddag een doorrijder na een ongeluk aangehouden. Een politieman zag in zijn vrije tijd bij een rotonde dat een automobilist een fietser aanreed en daarna doorreed. De politieman in burger heeft daarop de achtervolging ingezet en de bestuurder, een 19-jarige man uit Stellendam, aangehouden en overgedragen aan gewaarschuwde collega's. Het slachtoffer, een 59-jarige man uit Hellevoetsluis, raakte lichtgewond.

Spoor van vernielingen

in H-I-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Een groepje jongeren heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag door Hendrik-Ido-Ambacht een spoor van vernielingen getrokken. Surveillerende agenten zagen op de Jan Wissenlaan een lantaarnpaal omvallen. Ze konden twee daders aanhouden. Later kwamen er uit de buurt meldingen binnen van vernielde tuinhekjes. In het Baxpark werden nog twee lantaarnpalen omver getrokken.

Drie gewonden bij

kettingbotsing op A15

METEREN - Bij een kettingbotsing op de A15 ter hoogte van Meteren zijn gistermiddag drie personen lichtgewond geraakt. De botsing ontstond doordat een auto oververhit was geraakt en op de vluchtstrook stilstond. Door de rook die uit deze auto kwam werd het zicht op de autoweg beperkt. Drie auto's botsten daardoor op elkaar. De bestuurders zijn alle drie naar het ziekenhuis gebracht.

Massale vechtpartij

in Rotterdam

ROTTERDAM - De politie heeft zaterdagavond in de Rotterdamse wijk Vreewijk ingegrepen bij een massale vechtpartij. Drie vechtersbazen moesten met steek- en hoofdwonden naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De directe aanleiding voor de ruzie was gisteren nog niet bekend.

Gewapende overval

op auto in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Twee mannen van 22 en 27 jaar hebben gisteren in Zwijndrecht een automobilist overvallen. Onder bedreiging met een vuurwapen dwongen zij de automobilist uit Almere afstand te doen van zijn voertuig. Agenten konden de verdachten na een korte achtervolging aanhouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 september 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Verdachte zedenzaak in Breda gezocht

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 september 2006

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken