Bekijk het origineel

Man bedreigt omstanders met mes

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man bedreigt omstanders met mes

3 minuten leestijd

CAPELLE A/D IJSSEL - Agenten hebben woensdagavond een 48-jarige inwoner van Capelle aan den IJssel aangehouden wegens bedreiging. Rond 23.00 uur vernielde de man de voordeur van de portiek van het Reviusrondeel en werd hij door medebewoners hierop aangesproken. De man pakte een mes en maakte steekbewegingen in de richting van de omstanders. De verdachte is in zijn woning aangehouden.

Burgemeester sluit

coffeeshop Hoofddorp

HAARLEMMERMEER - Hoofddorp zit zonder coffeeshop. Coffeeshop Superfly aan de Kruisweg in Hoofddorp is gisteravond op last van burgemeester T. Netelenbos van Haarlemmermeer met onmiddellijke ingang gesloten. De burgemeester nam haar besluit nadat de politie er eerder op de dag 36 kilo softdrugs en een groot geldbedrag in beslag had genomen. De 37-jarige bedrijfsleider van de coffeeshop is gearresteerd.

Wodkadrinkers zorgen

voor aanrijding

HEINENOORD - De politie heeft woensdagavond laat een 25-jarige man uit Papendrecht aangehouden op het Kooimansland in Heinenoord. Hij wordt verdacht van doorrijden na een aanrijding op de Reedijk en het rijden onder invloed. Kort na het doorrijden werd de man onwel en trof de politie hem in zijn auto aan. In het ziekenhuis bleek de verdachte een alcoholpromillage van 3,1 in zijn bloed te hebben. De bestuurder van het voertuig gaf aan dat hij en zijn bewusteloze bijrijder een fles wodka hadden leeggedronken.

Zwaargewonden na

ongeval Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS - Op de Kanaalweg-Oost in Hellevoetsluis zijn gisteren rond 19.30 uur een auto en brommer met elkaar in botsing gekomen. Op de brommer zaten twee jongens, die beiden in kritieke toestand naar het ziekenhuis zijn gebracht. De 31-jarige bestuurder van de auto uit Hellevoetsluis raakte niet gewond.

Vier auto's botsen

door filevorming

HOOGBLOKLAND - Op de A27 ter hoogte van Hoogblokland vond woensdagmorgen door filevorming een aanrijding plaats tussen vier personenauto's. Bij de botsing waren een 60-jarige man uit den Haag, een 20-jarige vrouw uit Papendrecht, een 35-jarige man uit Sliedrecht en een 47-jarige man uit Sprang-Capelle betrokken. De 20-jarige vrouw raakte gewond. De brandweer knipte het voertuig waarin ze zat open, waarna het slachtoffer door ambulancepersoneel werd gestabiliseerd en naar het ziekenhuis is gebracht.

Inzittenden auto

gewond na ongeval

ROTTERDAM - Op de Professor Gerbrandyweg in Rotterdam zijn woensdagmiddag bij een eenzijdig auto-ongeval twee van de drie inzittenden gewond geraakt. De auto, bestuurd door een 25-jarige Rotterdammer. kwam via de middenberm op de verkeerde weghelft terecht, sloeg over de kop en rolde over de spoorbaan. Een 25-jarige bijrijder liep mogelijk hersenletsel op en is met een spoed overgebracht naar het Erasmus MC. De andere passagier is met diverse verwondingen overgebracht naar het Zuiderziekenhuis.

Lek hoofdgasleiding

Rotterdam gedicht

ROTTERDAM - Op het kruispunt van de Boezemlaan en Bosdreef in Rotterdam-Crooswijk raakte tijdens werkzaamheden gisterochtend een hoofdgasleiding lek. Politie en brandweer sloegen alarm, maar de situatie was vrij snel onder controle. De leiding moest worden dichtgedraaid, zodat er geen druk meer op stond.

Man uit Zwijndrecht

mishandelt huisgenote

ZWIJNDRECHT - De politie heeft woensdagavond een 61-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden in een woning aan de Rotterdamseweg wegens mishandeling van een 65-jarige huisgenote. De vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling en vernieling. De twee kregen een woordenwisseling, waarna de man de kerstverlichting uit de vensterbank geveegd zou hebben. Vervolgens zou hij de vrouw flink door elkaar hebben geschud.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 8 december 2006

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Man bedreigt omstanders met mes

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 8 december 2006

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken